Dzień dobry
Dzień dobry
Witam wszystkich serdecznie. Odkąd pamiętam chorowałem na choppera i w końcu się udało.
od trzech tygodni w garażu stoi VN 800 z 96 roku z przebiegiem 57kkm kupiony od motocyklisty.
Zielony jestem w temacie jadnośladów więc coś mi się wydaje że troszkę was tu pomęczę
od trzech tygodni w garażu stoi VN 800 z 96 roku z przebiegiem 57kkm kupiony od motocyklisty.
Zielony jestem w temacie jadnośladów więc coś mi się wydaje że troszkę was tu pomęczę
-
- Miejscowość: Świdnik
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 32896
Ktoś mnie wołał ?Iron75 pisze:od wczoraj w moim garażu stoi juz kolejny VN800 tym razem clasic kolegi. Pewnie niedługo sam tu zajrzy i sie pochwali
Podpinam się pod temat żeby nie zaśmiecać, witam wszystkich maniaków 2 kółek, jestem ze Świdnika miasta śmigłowców oraz kultowych polskich motorków WSK, moja maszynka jak kolega napisał to classic '97, zawsze chciałem mieć takie coś (namiastka harleya) i wreszcie się spełniło
Fotek jeszcze nie robiłem, wstawiam jedną z ogłoszenia:
Z pewnością będziemy tu często zaglądali bo zieloni jesteśmy jak trawka na wiosnę, pozdrawiam.