Dzien dobry!
- Lequi
- Miejscowość: Czechy
- Motocykl: VN 1600 Classic
- VROC: 29082
Dzien dobry!
Witam Vulcaniery z Polska.
Jestem Lequi i jestem wiceprezesem Vulcan Riders v Czechach.
Niedawno za pośrednictwem prezydenta Yamaka przekazać zaproszenie na posiedzenie w sprawie Šerlichu w Góry Orlickie. Udało nam się i 4 osoby od ciebie - Piotrek (Oktagon) +Kasia + Krzysiek + Aneczka przyszedł do nas .
Niniejszym podziękować im za ustanowienie osobiste przyjaźnie i innych kontaktów możemy rozwijać za pośrednictwem tej strony.
Widziałem tutaj, że od następnego sezonu, niektórzy z was będą Słowenii. Nie chcesz się połączyć z wizytą do Słowenii Vulcan Riders ? Pod koniec maja zorganizuje drugo edycji jego rajdu ? VRS prezes Božo i jego żona Claudia powinna zdecydowanie zadowolony, a my w Czechach, byliśmy już w 1. roku i się chystame ponownie.
Jestem Lequi i jestem wiceprezesem Vulcan Riders v Czechach.
Niedawno za pośrednictwem prezydenta Yamaka przekazać zaproszenie na posiedzenie w sprawie Šerlichu w Góry Orlickie. Udało nam się i 4 osoby od ciebie - Piotrek (Oktagon) +Kasia + Krzysiek + Aneczka przyszedł do nas .
Niniejszym podziękować im za ustanowienie osobiste przyjaźnie i innych kontaktów możemy rozwijać za pośrednictwem tej strony.
Widziałem tutaj, że od następnego sezonu, niektórzy z was będą Słowenii. Nie chcesz się połączyć z wizytą do Słowenii Vulcan Riders ? Pod koniec maja zorganizuje drugo edycji jego rajdu ? VRS prezes Božo i jego żona Claudia powinna zdecydowanie zadowolony, a my w Czechach, byliśmy już w 1. roku i się chystame ponownie.
LEQUI
VROC 29082
VROC 29082
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
Witaj Lequi w naszych skromnych progach, jeszcze raz dzięki za gorące przyjęcie i wspaniałą zabawe, miejmy nadzieje ze bedzie to poczatek dobrych kontaktów. O Słowenii pisalem ja, takie były plany jeszcze na ten sezon, nic z nich póki co nie wyszło ale za to pojechaliśmy do Was. Słowenia poczeka na przyszły sezon i kto wie, moze uda się pojechac razem.
Zdrowia i do zobaczenia
P.S. Organizacja wycieczki super
Zdrowia i do zobaczenia
P.S. Organizacja wycieczki super
_____ VROC 31527 _____
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witamy fajnie, że zagościłeś u nas.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---