Witam serdecznie z Świnoujścia!
-
- Miejscowość: Zachodniopomorskie
- Motocykl: VN800 classic
- VROC: 0
Witam serdecznie z Świnoujścia!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem VN800 Classic z 1999 r. W zeszłym sezonie nakręciłem około 5 tyś. km i powiem szczerze że jedynie co robiłem przy moto to smarowanie łańcucha i pucowanie chromów (nie liczę oczywiście czynności związanych z przygotowaniem do sezonu - wymiana olei, smarowania linek itp.). Przebieg motocykla - 39900. W czasie swoich wędrówek na dwóch kółkach nie jestem osamotniony, gdyż towarzyszy mi żona na swojej pomarańczowej Kawie ER6N.
-
- Miejscowość: Zachodniopomorskie
- Motocykl: VN800 classic
- VROC: 0
Oponki rzeczywiście brudne, a to dlatego że zdjęcie zrobione po powrocie z weekendowego wypadu za miasto. Co do kuferka, to naprawdę jest on funkcjonalny, można go dość mocno powiększyć i zapakować co nieco na grilla, w przerwie w podróży Na dłuższe wypady pakuję się w rolbag, a to co się nie zmieści wędruje do kufra żony.Skrobel pisze:Witaj i gratuluję zmotoryzowanej żonki!
Moja na razie tylko jako plecaczek i to rzadko bo nie mamy żadnej babcki, której można byłoby "podrzucić" dzieci
Moto bardzo ładne tylko chyba białym oponkom przydałoby się małe czyszczenie
Powodzenia i szerokości!