Witam z dolnego śląska
- Leser
- Miejscowość: Świebodzice
- Motocykl: VN900 Classic SE
- VROC: 0
Witam z dolnego śląska
Witam zgromadzonych tu na tym forum właścicieli Vulcanów. Pozdrawiam Was z dolnego śląska, a dokładniej z podwałbrzyskich Świebodzic. Od paru dni jestem właścicielem świeżutkiego Vulcana Classica prosto z salonu. Poszukuję ludzi, z którymi w bezduszą (jeszcze, bo z dwucyfrowym przebiegiem) maszynę wtłoczę wspomnienia wspaniałych chwil z dróg i bezdroży naszego pięknego powoli zalewającego się wiosną kraju.
W mojej Vulcance zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Wcześniej był zupełnie nietrafiony Hornet, po którym zostały blizny i dwa sztuczne zęby. Miała być Shadowa ale odpadła po 10 metrowej przejażdżce.
Jestem otwarty na wszelakie zjazdy, pikniki czy nawet bezcelowe podróże do "nikąd i spowrotem". Często bywam we Wrocławiu. Jeszcze chętniej będę wyjeżdżał jak tylko skompletuję ubranko dla plecaczka i jakieś kufry.
Lewa w górę
W mojej Vulcance zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Wcześniej był zupełnie nietrafiony Hornet, po którym zostały blizny i dwa sztuczne zęby. Miała być Shadowa ale odpadła po 10 metrowej przejażdżce.
Jestem otwarty na wszelakie zjazdy, pikniki czy nawet bezcelowe podróże do "nikąd i spowrotem". Często bywam we Wrocławiu. Jeszcze chętniej będę wyjeżdżał jak tylko skompletuję ubranko dla plecaczka i jakieś kufry.
Lewa w górę
- Jandy
- Miejscowość: Wałbrzych/Strzegom
- Motocykl: V2N Classic
- VROC: 35624
Witaj Sąsiedzie [Olszany]
Tylko motocyklista wie, dlaczego pies jadąc samochodem wystawia głowę przez okno.
VROC #35624
VROC #35624