Witam
-
- Miejscowość: SZCZECIN
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 0
Witam
Na wstępie chciałbym pozdrowić wszystkich forumowiczów.
Nie będę się nadto rozpisywał.
Moja pasja do motocykli zaczęła się dość dawno była MOTORYNKA, WSK i co wpadło w ręce
Następnie przyszedł czas na założenie rodziny i niestety przymusowe zaniechanie wszelkiej jazdy na motocyklach
Ale po 10 latach urabiania swojej lepszej połowy i wysłuchiwania że mnie chyba pop... udało mi się dwa sezony temu nabyć VIRAGO XV 535.
I tu zaczyna się najlepsze po 10 latach walki z małżonką i po nabyciu pierwszego wspólnego motocykla moja żonka załapała to coś
Tak się podkręciła że w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego i wyśnionego motocykla KAWASAKI VN 1500 VULCAN.
Ludzie jaka to jest kozacka maszynka
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na trasie
Pozdrawiam ENDRIU
Nie będę się nadto rozpisywał.
Moja pasja do motocykli zaczęła się dość dawno była MOTORYNKA, WSK i co wpadło w ręce
Następnie przyszedł czas na założenie rodziny i niestety przymusowe zaniechanie wszelkiej jazdy na motocyklach
Ale po 10 latach urabiania swojej lepszej połowy i wysłuchiwania że mnie chyba pop... udało mi się dwa sezony temu nabyć VIRAGO XV 535.
I tu zaczyna się najlepsze po 10 latach walki z małżonką i po nabyciu pierwszego wspólnego motocykla moja żonka załapała to coś
Tak się podkręciła że w tej chwili jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego i wyśnionego motocykla KAWASAKI VN 1500 VULCAN.
Ludzie jaka to jest kozacka maszynka
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na trasie
Pozdrawiam ENDRIU
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj