Witam i ja
- sebbb
- Miejscowość: Dęblin
- Motocykl: Kawa vn 1500
- VROC: 36859
Witam i ja
Jak w temacie z pewną dozą nieśmiałości witam. Jestem z Dęblina i niedawno zakupiłem Kaśkę 1500. Nie jest to mój pierwszy motocykl a 5 w przeciągu 5 lat ( co roku zmieniałem) Do tej pory Suzuki gsx 400, Yamaha xj, Suzuki 900rf, Honda Shadow vt 600
a teraz Kaśka wymalowana cała aerografem . Dopiero odkrywam ten motocykl i mam nadzieje że nie będę musiał za często zaglądać do działu mechanika... (Przeczytałem już cały)
Lewa w górę
a teraz Kaśka wymalowana cała aerografem . Dopiero odkrywam ten motocykl i mam nadzieje że nie będę musiał za często zaglądać do działu mechanika... (Przeczytałem już cały)
Lewa w górę
- sebbb
- Miejscowość: Dęblin
- Motocykl: Kawa vn 1500
- VROC: 36859
Symptomy niestety już ma, ale na tyle drobne że sobie z nimi poradzę (czarne świece na tylnym cylindrze, sprzęgło i strzelanie w tłumik Ale to wiedziałem przy kupowaniu motocykla. Jednak lubię dłubać i tego mi brakowało przy Hondzie ( tam nic się nie działo po przebiegu 50 tys. i moich 15 tys km) Mam jedynie nadzieję, że Kaśka odda moje dopieszczanie w garażu bezawaryjną jazdą podczas wypadów w plener.