Ania
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Hankę Banaszak i VaderaPapaj pisze:Gratuluję Aniu...
[ Dodano: Pią Paź 15, 2010 ]
A ja bym chciał na Vulcanerii 2011 zobaczyć Alicję Majewską.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Gratuluję Aniu
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
Koniecznie Sheriff namawiaj Anię na forum!!! Gratuluję jej serdecznie Fajnie tak parką jeździć
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Andrew pisze:Gratulacje, Aniu.Sheriff pisze:Ja też się cieszę dziś odebrała prawko muszę ją tylko jeszcze zmobilizować do zarejestrowania się na forum bo nieśmiała jakaś taka jest!
Ja, dopiero podejmuję temat zrobienia prawka. Może w końcu się zdecyduję.
rejestruj się szybko i opowiadaj swoje wrażenia.
- Anka
- Miejscowość: Koog a/d Zaan
- Motocykl: Honda cbf
- VROC: 34365
Witam serdecznie i dzięki wielkie za wsparcie.
Dziś razem z Arkiem ( hmm to mój "motopilot") byłam na pierwszym motocyklowym wypadzie. Zrobiliśmy ok.150km i tylko jedną przerwę na kawkę, co dla mnie było dość sporym wyzwaniem. Nie miałam pojęcia, że jazda ok. 100-120km/g jest taka fajna....
Jak na razie mam motocykl nieco mniej wygodny (kawa er-5) ale jak na początki motocyklowej przygody do zaakceptowania. Było super, słoneczko też nam dopisało no i co dwa moto to nie jeden... Mam jeszcze małe problemy z zakrętami, no i ze zmianą biegów ale Arek ( Sheriff) mnie pociesza, że jak pojeżdżę kilka sezonów to będzie cool.
Oki, aha zauważyłam, że kobieta na motocyklu to nadal super zjawisko wśród naszego społeczeństwa (szczególnie "męskiej" części).
Polecam wszystkim dziewczynom spróbować wsiąść na swojego rumaka i spróbować złapać "wiatr we włosy" ( pamiętajcie jednak, że bezpiecznie zawsze w kasku!!!!)
Pozdrowionka
Dziś razem z Arkiem ( hmm to mój "motopilot") byłam na pierwszym motocyklowym wypadzie. Zrobiliśmy ok.150km i tylko jedną przerwę na kawkę, co dla mnie było dość sporym wyzwaniem. Nie miałam pojęcia, że jazda ok. 100-120km/g jest taka fajna....
Jak na razie mam motocykl nieco mniej wygodny (kawa er-5) ale jak na początki motocyklowej przygody do zaakceptowania. Było super, słoneczko też nam dopisało no i co dwa moto to nie jeden... Mam jeszcze małe problemy z zakrętami, no i ze zmianą biegów ale Arek ( Sheriff) mnie pociesza, że jak pojeżdżę kilka sezonów to będzie cool.
Oki, aha zauważyłam, że kobieta na motocyklu to nadal super zjawisko wśród naszego społeczeństwa (szczególnie "męskiej" części).
Polecam wszystkim dziewczynom spróbować wsiąść na swojego rumaka i spróbować złapać "wiatr we włosy" ( pamiętajcie jednak, że bezpiecznie zawsze w kasku!!!!)
Pozdrowionka
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438