ALE WSTYD. GDZIE SĄ BEZPIECZNIKI W VN900 CLASSIC?
ALE WSTYD. GDZIE SĄ BEZPIECZNIKI W VN900 CLASSIC?
KUPILEM NA JESIEN VN 900 Z 2011 R. NAJPIERW BYL STAN OLEJU... JA NIE ZNAJDE???.. ZART. PRZECIEZ WYCHOWALEM SIE NA 126P ZUKU I DUZYM FIACIE. ROZEBRALEM POL MOTOCYKLA NA GWARANCJI I ZNALAZLEM DZISIAJ WYMIENIALEM SYGNAL DZWIEKOWY... NA BARDZIEJ MESKI NIECHCACY ZROBILEM ZWARCIE I STRZELIL BEZPIECZNIK.... ROZEBRALEM ZNOW JAKIES 2/3 .... NO NIE... TO JEDNAK NIE ZUK... CHYLE CZOLO... PEWNIE TEN BEZPIECZNIK JEST GDZIES NA WIDOKU ZE WSTYDEM I POKORĄ DLA DOBRA MOJEGO VULCANICA PROSZE O POMOC
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Nie wiem jak w VN 900, ale w VN 800 bezpieczniki są pod kanapą zamknięte w czrnm prostopadłościanie i obstawiam, że u Ciebie jest podobnie, ale może ktoś mnie poprawi.
Jest to miejsce blisko akumulatora.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
Piotr pisze:Nie wiem jak w VN 900, ale w VN 800 bezpieczniki są pod kanapą zamknięte w czrnm prostopadłościanie i obstawiam, że u Ciebie jest podobnie, ale może ktoś mnie poprawi.
Widziałem tam cos takiego ale bylem przekonany ze to jakis modol.. do jednego juz zagladalem .. dzieki jutro sprawdze
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639