Tuning KAWASAKI VN 900 07-09 RB Easy
- sebek01
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Kawasaki VN 900 Classic LT
- VROC: 36409
Tuning KAWASAKI VN 900 07-09 RB Easy
Witam serdecznie,
mam pytanko odnośnie tuningu VN900 następującym urządzeniem Rapid Bike Easy. Czy ktoś może to montował, czy działa, czy może to kolejna ściema na aledrogo. Opis jest ciekawy i przemawiający do mnie, ale internet przyjmie wszystko, a wydać 1000 zł i i tylko i się denerwować..nie dziękuję.
Poniżej link do aukcji:
http://allegro.pl/tuning-kawasaki-vn-90 ... 58086.html
Proszę o Wasze opinie
Pozdrawiam
mam pytanko odnośnie tuningu VN900 następującym urządzeniem Rapid Bike Easy. Czy ktoś może to montował, czy działa, czy może to kolejna ściema na aledrogo. Opis jest ciekawy i przemawiający do mnie, ale internet przyjmie wszystko, a wydać 1000 zł i i tylko i się denerwować..nie dziękuję.
Poniżej link do aukcji:
http://allegro.pl/tuning-kawasaki-vn-90 ... 58086.html
Proszę o Wasze opinie
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
- VROC: 0
ja mam amerykanska wersje, nie mam sond, z tego co slyszalem PC w stanach to bardzo popularne urządzenie, badalem swojego na hamowni, wynik wyszedł 51km, oraz 77 Nm, fabryka podaje 50km i 78 Nm, wiec trochę mi mina siadla, ale koles od hamowni mnie uswiadomil ze fabryka podaje moc na wale korbowym a hamownia na kole, wiec jest ok, faktycznie jak się zajrzy do testow w gazetach to np. R1 podaje fabryka 190km a hamownia kilkanaście konikow mniej na kole, poza tym mój kolega ma tez vn 900 ale bez PC i jak jechal moi to stwierdził wyrazna różnice na korzyść mojego, lepiej się zbiera do wyprzedzania, no i można samemu bez kompa poregulować w zakresie niskich średnich i wysokich obrotów,