dane pasa vn900
-
- Miejscowość: zd-wola
- Motocykl: kawasaki vn 900
- VROC: 0
dane pasa vn900
konkretnie szerokosc pasa do vn900 clasika,pilne!!
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
jutro zmierze chyba ze ktoś ci podpowie wcześniej, a takie pytanie dodatkowe do czego ci ta informacja, albo kupujesz pas do vn 900, albo masz stary i możesz zmierzyć, nie mow mi tylko ze chcesz z czegos pas dorobić lub dopasować, to się chyba nie uda, ja przynajmniej bym nie ryzykowal zalozyc cos dorabianego, ale to takie moje przemyślenia tylko
- Banan
- Miejscowość: Tłuszcz
- Motocykl: VN 2000 DIABLO BLACK
Re: dane pasa vn900
23mm Clasic i Custom mają takie same pasyRENIA pisze:konkretnie szerokosc pasa do vn900 clasika,pilne!!
VN 900 Custom Black Mat - był
-
- Miejscowość: zd-wola
- Motocykl: kawasaki vn 900
nic nie mam zamiaru kombinowac,tylko mechanior stwierdzil ,ze mam zjechanego z szerokosci bo nie siedzi po calosci w kole pasowym,mysle,ze nie ma racji bo powinna byc tolerancja na niewielkie bicie dla pewnosci swojej racji i nie wydawania pieniedzy na glupie diagnozy mechaniora z tad to pytanie ,dzieki za odpowiedz teraz mam pewnosc, ze mam pas ok(a piszczy jak szalony)
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Pas na kole ma luz - u mnie trzyma się jednej strony A jak piszczy to po prostu na myjkę i umyć, może przestanie. U mnie piszczy jak dostaje wilgoci, wiec sposób trzeba znaleźć samemu
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"