Solo rack wykonany na zamówienie
- marekm
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: VN900 Classic, Yamaha T-Max 530
- VROC: 0
Solo rack wykonany na zamówienie
Sprawa dotyczy co prawda VN900, ale info na temat dorabiania "chromów" na zamówienie może być przydatne dla każdego.
A zatem, chciałbym dorobić do swojego VN900 Classic bagażnik, tzw. solo rack, mocowany w miejscu siedziska pasażera. Na rynku jest wiele modeli, ale nie do VN900 Classic.
Moje siodło, Renegade Solo, (w drodze) mimo, iż solo zajmuje sporą część przestrzeni pasażera (taki urok VN900 Classic), więc rozwiązania np. takie odpadają. Po za tym zależy mi na możliwie dużej nośności i stabilności, więc chcę aby bagażnik mocowany do stelaży błotnika (tak jak sakwy). Bagażnik może nachodzić na lampę
Reasumując, będę wdzięczny za namiary na taki produkt lub firmę, która go wykona.
Dziękuję
A zatem, chciałbym dorobić do swojego VN900 Classic bagażnik, tzw. solo rack, mocowany w miejscu siedziska pasażera. Na rynku jest wiele modeli, ale nie do VN900 Classic.
Moje siodło, Renegade Solo, (w drodze) mimo, iż solo zajmuje sporą część przestrzeni pasażera (taki urok VN900 Classic), więc rozwiązania np. takie odpadają. Po za tym zależy mi na możliwie dużej nośności i stabilności, więc chcę aby bagażnik mocowany do stelaży błotnika (tak jak sakwy). Bagażnik może nachodzić na lampę
Reasumując, będę wdzięczny za namiary na taki produkt lub firmę, która go wykona.
Dziękuję
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
rafmar z Bydgoszczy robi z kwasówy
http://www.rafmar.com.pl/index.php?page ... le-i-quady
ja z nimi współpracuję.
http://www.rafmar.com.pl/index.php?page ... le-i-quady
ja z nimi współpracuję.
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 800 Classic był, jest NOMAD 1500
- VROC: 36925
W Wawie masz jeszcze Kużnie Motocyklową
http://www.motoakcesoria.riders.pl/index.php
fajni ludzie, doradzą ceny tez oki, wykonanie pierwsza klasa(w tym roki ich gmol uratował mi noge) tyle że pewnie musiałbys podjechac na moto do nich.
http://www.motoakcesoria.riders.pl/index.php
fajni ludzie, doradzą ceny tez oki, wykonanie pierwsza klasa(w tym roki ich gmol uratował mi noge) tyle że pewnie musiałbys podjechac na moto do nich.
- marekm
Ten warszawski adres wydaje się ciekawy - mają sporo akcesoriów do VN900, więc pewnie udałoby się coś wykombinować bez podstawiania moto.
Jak przyjdzie siodło, to pomierzę ile jest wolnego miejsca (między siodłem a tylną lampą).
W Triumphie miałem solo rack z oparciem kierowcy (Fehling). Dla VN900 też robią, ale tym razem oparcie nie jest mi potrzebne.
Jak przyjdzie siodło, to pomierzę ile jest wolnego miejsca (między siodłem a tylną lampą).
W Triumphie miałem solo rack z oparciem kierowcy (Fehling). Dla VN900 też robią, ale tym razem oparcie nie jest mi potrzebne.
- marekm
Założyłem Siodło Saddlemen Renegade Solo. Przy oryginalnym wygląda jak rowerowe
Na forach zaklinają się, że jest mega wygodne. Na razie staram się w to wierzyć, a w sezonie się okaże.
Solo rack natomiast raczej odpada - miejsca jest za mało. Gotowego nie znajdę, a dorabiany, nawet jeżeli się zmieści, to i tak będzie bezużyteczny
Na forach zaklinają się, że jest mega wygodne. Na razie staram się w to wierzyć, a w sezonie się okaże.
Solo rack natomiast raczej odpada - miejsca jest za mało. Gotowego nie znajdę, a dorabiany, nawet jeżeli się zmieści, to i tak będzie bezużyteczny