Osłona chłodkicy
-
- Miejscowość: Zimnowoda
- Motocykl: Versys 650 /Trajka,Shl M05,WSK 175/WSKi125
- VROC: 0
Osłona chłodkicy
http://omko.pl/egzemplarz/galeria?id=1452 moja maszyna. Pytanko czy trupia czacha na osłonie będzie dobrze wyglądać i dwa czy wgl jest jakiś większy sens zakładanie jej ( czy komuś się przydała)
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
- marekm
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: VN900 Classic, Yamaha T-Max 530
W kwestii trupiej czachy się nie wypowiem, ponieważ się nie znam
Natomiast w kwestii osłony moje zdanie jest takie, że nie należy eksponować tego co brzydkie. Innymi słowy, czarna chłodnica jest stosunkowo mało widoczna, natomiast chłodnica przykryta chromowaną osłoną "krzyczy na kilometr". Co innego czarna osłona, ale te występują bardzo rzadko
Oczywiście, to jest tylko mój subiektywny i nie wykluczone, że odosobniony pogląd
Natomiast w kwestii osłony moje zdanie jest takie, że nie należy eksponować tego co brzydkie. Innymi słowy, czarna chłodnica jest stosunkowo mało widoczna, natomiast chłodnica przykryta chromowaną osłoną "krzyczy na kilometr". Co innego czarna osłona, ale te występują bardzo rzadko
Oczywiście, to jest tylko mój subiektywny i nie wykluczone, że odosobniony pogląd
-
marekm pisze:W kwestii trupiej czachy się nie wypowiem, ponieważ się nie znam
Coś w tym jest
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
masz fajny ciemny motocykl, po co dawac chromowana oslone?
Ta wersja motocykla, czy special edition mean streaka aż wołają aby było jak najmniej chromu, ba! Wołają aby resztki które Japończycy mimo wszystko umieścili... poprostu wywalić.
W takim motocyklu, jak założysz oslonę, to najpierw za zakrętu wyjedzie ona, a dopiero motocykl...
Ta wersja motocykla, czy special edition mean streaka aż wołają aby było jak najmniej chromu, ba! Wołają aby resztki które Japończycy mimo wszystko umieścili... poprostu wywalić.
W takim motocyklu, jak założysz oslonę, to najpierw za zakrętu wyjedzie ona, a dopiero motocykl...
Ihaaaa VN750 -> VN1600 Mean Streak -> VN2000 Limited, FJR1300, Hayabusa
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Ponieważ osłony silnika masz czarne, to chromowana osłona chłodnicy nie za bardzo będzie pasować.
Ale jak to mówią "o gustach się nie dyskutuje" , jeżeli uważasz, że będzie OK, to zakładaj
Ale jak to mówią "o gustach się nie dyskutuje" , jeżeli uważasz, że będzie OK, to zakładaj
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
-
Jakbym był za tym to bym nie pytał się :P bardziej mi tu chodziło o sprawy praktyczne, bo wyglądowę jestem zdania że jak jest jest perfect