A ja poszukuje lustereczek do mojej kawusi.
Znalazłem takie na allegro
http://allegro.pl/lusterka-chrom-metal- ... 68155.html
szukam w takim guscie.
Czy ktoś może kupował od tego kolegi części i co powiecie i ich jakości.
Czy to aby Chrom???
lusterka VN 900 custom
- Piękny Marian
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: vn 900 custom
- VROC: 34573
lusterka VN 900 custom
by nasza radość trwała jak najdłużej
- Piękny Marian
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: vn 900 custom
- VROC: 34573
No, własnie,
Hubert mi się pytał w środę czy kupiłem, ale tak to jest, jak się w realu nie zobaczy to trudno cokolwiek powiedzieć.
Te, które przedstawiłem to mają 44mm wysokości i tak się zastanawiam czy nie za mało, moje obecne w najszerszym punkcie maja około 70mm tylko z tym, że są krótkie (bo to łezka) a w krótkich też dupowato widać, tak więc mam mały dylemacik. Poza tym moje obecne szkła są lekko pośrupane i chu.....o wyglądają. No ale cóż poszukiwania trwają dalej.
Hubert mi się pytał w środę czy kupiłem, ale tak to jest, jak się w realu nie zobaczy to trudno cokolwiek powiedzieć.
Te, które przedstawiłem to mają 44mm wysokości i tak się zastanawiam czy nie za mało, moje obecne w najszerszym punkcie maja około 70mm tylko z tym, że są krótkie (bo to łezka) a w krótkich też dupowato widać, tak więc mam mały dylemacik. Poza tym moje obecne szkła są lekko pośrupane i chu.....o wyglądają. No ale cóż poszukiwania trwają dalej.
by nasza radość trwała jak najdłużej