Wkladka zelowa do siedzenia...
- RYSIEK
- Miejscowość: LUBLIN/DUBLIN
- Motocykl: VN 900 classic
- VROC: 0
Wkladka zelowa do siedzenia...
Czy slyszal ktos cos na temat wkladek zelowych do siedzen motocyklowych, a moze ktos z was uzywal lub uzywa...na necie za duzo nie znalazlem na ten temat a podobno to niezly patent w dluga trase zwlaszcza jak sie ma "twarda" d...
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Wiem ze były takie wkładki do siodelek rowerowych i wówczas jest to powiedziałbym to półśrodek, jedynie odroczenie wyroku bolącego dupska (spędzałem na rowerze i po 10 godzin, to wiem co mówię, jak mówię o bolącej dupie i nie tylko ) Więc mogę podejrzewać, że lepiej pokombinować nad innym siodłem aniżeli kombinować z wkładkami....chyba
Re: Wkladka zelowa do siedzenia...
Z wkładkami nie kombinuj bo to nic nie da. Jak masz problem z siodłem to oddaj do fachowców a oni Ci zrobią - wyprofilują, wzmocnią, wypełnią i co tam jeszcze będziesz chcieć.RYSIEK pisze:Czy slyszal ktos cos na temat wkladek zelowych do siedzen motocyklowych, a moze ktos z was uzywal lub uzywa...na necie za duzo nie znalazlem na ten temat a podobno to niezly patent w dluga trase zwlaszcza jak sie ma "twarda" d...