Wkladka zelowa do siedzenia...

Awatar użytkownika
RYSIEK
Miejscowość: LUBLIN/DUBLIN
Motocykl: VN 900 classic
VROC: 0

Wkladka zelowa do siedzenia...

Post autor: RYSIEK » pt sty 21, 2011

Czy slyszal ktos cos na temat wkladek zelowych do siedzen motocyklowych, a moze ktos z was uzywal lub uzywa...na necie za duzo nie znalazlem na ten temat a podobno to niezly patent w dluga trase zwlaszcza jak sie ma "twarda" d...

Luzak

Post autor: Luzak » pt sty 21, 2011

Kocyk trzeba podkładać :-)

Awatar użytkownika
Ja-jo
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750,GSF1200s
VROC: 33339

Post autor: Ja-jo » pt sty 21, 2011

Wiem ze były takie wkładki do siodelek rowerowych i wówczas jest to powiedziałbym to półśrodek, jedynie odroczenie wyroku bolącego dupska (spędzałem na rowerze i po 10 godzin, to wiem co mówię, jak mówię o bolącej dupie i nie tylko :wink: ) Więc mogę podejrzewać, że lepiej pokombinować nad innym siodłem aniżeli kombinować z wkładkami....chyba :mrgreen:
Zostanie po nas tylko kurz,
a może jeszcze...,
nie, może już.
VROC #33339

Luzak

Re: Wkladka zelowa do siedzenia...

Post autor: Luzak » pt sty 21, 2011

RYSIEK pisze:Czy slyszal ktos cos na temat wkladek zelowych do siedzen motocyklowych, a moze ktos z was uzywal lub uzywa...na necie za duzo nie znalazlem na ten temat a podobno to niezly patent w dluga trase zwlaszcza jak sie ma "twarda" d...
Z wkładkami nie kombinuj bo to nic nie da. Jak masz problem z siodłem to oddaj do fachowców a oni Ci zrobią - wyprofilują, wzmocnią, wypełnią i co tam jeszcze będziesz chcieć.

Andreas
Miejscowość: Bydgoszcz
Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
VROC: 0

Post autor: Andreas » sob sty 22, 2011

Ja kupiłem orginalne kanapy kawasaki z żelem w usa i wyszywanymi płomieniami. Powiem tak szału nie było ale duzo lepiej niz seryjne. tapicer jeszcze dał swoje trzy grosze i jes ok . byłem w chorawcji i we włoszech i dałem rade.
pozdrawiam

ODPOWIEDZ