Problem
Re: Problem
Sam znalazłem przyczynę w instrukcji podają pojemność zbiornika 20 l a u mnie mieści się około 13/14 l zatankowałem do pełna i spuściłem wszystko Jak było w baku 2 .3 l to się dławił z braku benzyny
jakim cudem o 6 litrów mniej, no chyba że reszta to szpachla żeby nadać zbiornikowi formę
Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra..
jak tankujesz Moto? tzn. pistolet do odbicia? do blaszki? ponad blaszkę? od blaszki do pełna to jeszcze kilka litrów wejdzie...
niemożliwością jest aby wchodziło tylko 14 litrów.... no chyba, że rzeczywiście szpachla.....
ps. wskaźnik paliwa w 900 lubi "pokazywać pogodę"
VN900>VN2000
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Tak jak pisze Przemeku.
Już kiedyś pisałem że by takować wg. km a nie wskażników które są bardzo zawodne a napewno nie liniowe. Pokazują co chcą. Prawdopodobie "pierszą połówkę" baku krećisz prawie do rezewy a "drugą" juz na suchym baku.
Już kiedyś pisałem że by takować wg. km a nie wskażników które są bardzo zawodne a napewno nie liniowe. Pokazują co chcą. Prawdopodobie "pierszą połówkę" baku krećisz prawie do rezewy a "drugą" juz na suchym baku.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.