VN900 - angielska lampa przednia
- Kozula
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN900 Classic
- VROC: 34445
VN900 - angielska lampa przednia
Hej - wlasnie cofneli mnie z przegladu rejestracyjnego - nawet nie wiedzialem, ze mam wersje angielska
Pytanie - czy ktos moze cwiczyl podobny temat ? Czy konieczna jest wymiana calego reflektora ? A jesli tak - to gdzie najlepiej ?
Z gory dzieki za pomoc
Pytanie - czy ktos moze cwiczyl podobny temat ? Czy konieczna jest wymiana calego reflektora ? A jesli tak - to gdzie najlepiej ?
Z gory dzieki za pomoc
VROC #34445
jedź gdzie indziej . jak ja robiłem przegląd yamszcze 1900 ze 3 lata temu to też się kolo przyczepił że kierunki świecą i że lampa nie ta i że w ogóle nie mowy o przeglądzie i jak wymienię to mam przyjechać , olałem gościa i pojechałem gdzie indziej , znając temat byłem już mądrzejszy więc robiąc przegląd gzie indziej udałem głupka że nie wiedziałem że trzeba takie rzeczy wymieniać pośmiałem się z tego z gościem i kolo bez mrugnięcia okiem walnął mi pieczątkę i dalej było już prościzna