Cobra czy Vance&Hines
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Trufel jak widać wsio jeździło jak należy , czyli do przodu
HD ma jednak swój urok, tylko ta jakość
Nie na darmo menago HD powiedział, motocykl Hd jest wart 3 tyś $ a 10 tyś $ płaci się za logo
Inne stwierdzenie rodem z serwisu HD "gdyby je składali z części chińskich i w chinach serwisy nie miały by co robić
HD ma jednak swój urok, tylko ta jakość
Nie na darmo menago HD powiedział, motocykl Hd jest wart 3 tyś $ a 10 tyś $ płaci się za logo
Inne stwierdzenie rodem z serwisu HD "gdyby je składali z części chińskich i w chinach serwisy nie miały by co robić
VROC 34525
- Tebow
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: HD Road King
- VROC: 35267
@ Trufel ładne brzmienie miałeś w HD.
@ Niwin, podobnie jak Lucas proszę o wrzucenie jakiegoś filmiku jak będziesz mieć wydechy V&H.
@ Niwin, podobnie jak Lucas proszę o wrzucenie jakiegoś filmiku jak będziesz mieć wydechy V&H.
----- www.v-moto.pl części, akcesoria, oleje itd. do VN-ów -----
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
-
-
Ja kupowałem w tym sklepie - http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Vulcan ... 52&vxp=mtr
U nich z przesyłką koszt dostawy tłumików Vance&Hines do VN 1600 Nomad kosztuje 675 dolarów + cło + koszt paypala (to jakieś ok. 50-60 zł. Napisz do nich żeby ci wysłali paczkę jako GIFT - prezent. Będziesz zwolniony z podatku.
U nich z przesyłką koszt dostawy tłumików Vance&Hines do VN 1600 Nomad kosztuje 675 dolarów + cło + koszt paypala (to jakieś ok. 50-60 zł. Napisz do nich żeby ci wysłali paczkę jako GIFT - prezent. Będziesz zwolniony z podatku.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Gdy kupowałem moto od razu szukałem takiego z zamontowanymi V&H. Cobry, te co widziałem nie odpowiadały mi wizualnie. I nie miałem dylematu czy powinien być killer czy, nie. Nie było i już. Raz sąsiad marudził że są głośne, powiedziałem mu że to wydechy kupione z katalogu a nie samoróbka zrobiona z rury od sracza więc niewątpliwie posiadają odpowiednie certyfikaty. Zbiło dziada z tropu i mam spokój
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Painkiller, to masz szczęście, że masz sąsiada ciemniaka
Jak mieszkam w osiedlu prawników bądź biednych lekarzy ginekologów
Wracając do tematu, miałem do wyboru starsze moto na standardzie i nowsze na V&H. Nie wiem z czego to wynika lecz muzy w samochodzie jak i na moto słucham prawie na maxa
Do tego ten gang.
Chociaż teraz z perspektywy czasu przyznaję, że LOG SHOT brzmi chyba ciut ładniej?
Moje puszki grają niczym pudło rezonansowe. Przyznam, że mnie to nie przeszkadza. Przynajmniej czuję się bezpieczniej!
Mam w ..., że gdy ilekroć sprawdzam głość zawiesza się oprogramowanie w moim tablecie slużące do pomiaru głośności
Jak mieszkam w osiedlu prawników bądź biednych lekarzy ginekologów
Wracając do tematu, miałem do wyboru starsze moto na standardzie i nowsze na V&H. Nie wiem z czego to wynika lecz muzy w samochodzie jak i na moto słucham prawie na maxa
Do tego ten gang.
Chociaż teraz z perspektywy czasu przyznaję, że LOG SHOT brzmi chyba ciut ładniej?
Moje puszki grają niczym pudło rezonansowe. Przyznam, że mnie to nie przeszkadza. Przynajmniej czuję się bezpieczniej!
Mam w ..., że gdy ilekroć sprawdzam głość zawiesza się oprogramowanie w moim tablecie slużące do pomiaru głośności
VROC 34525