Zapieczony wtryskiwacz
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
Zapieczony wtryskiwacz
Od dwóch dni ostro walczę z zapieczonym wtryskiwaczem w puszce kumpla... Puszka to Ssangyong Rexton 2.7 diesel. Silnik to Mercedes "Made in PRC", także nic dodać nic ująć. Jeden z wtryskiwaczy jest tak zapieczony, że nawet ściągacz do wtrysków (młotek bezwładnościowy) poddał się. W sumie to ja już się raczej bałem dalej walczyć, bo cholera jeszcze by wylazł z kawałkiem głowicy... WD-40 też już było. Znacie jakiś złoty środek? Bo jak tak dalej pójdzie, to czeka mnie zwalanie głowicy....
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Re: Zapieczony wtryskiwacz
WurthValecki pisze:Od dwóch dni ostro walczę z zapieczonym wtryskiwaczem w puszce kumpla... Puszka to Ssangyong Rexton 2.7 diesel. Silnik to Mercedes "Made in PRC", także nic dodać nic ująć. Jeden z wtryskiwaczy jest tak zapieczony, że nawet ściągacz do wtrysków (młotek bezwładnościowy) poddał się. W sumie to ja już się raczej bałem dalej walczyć, bo cholera jeszcze by wylazł z kawałkiem głowicy... WD-40 też już było. Znacie jakiś złoty środek? Bo jak tak dalej pójdzie, to czeka mnie zwalanie głowicy....
http://img338.imageshack.us/i/111yd3.jpg/
Albo Coca-cola