Salve...
Mam pytanie natury technicznej, do osób które wiele w Vulcanach widziały... dosłownie... Spotkaliście się z VN 1500 NOMAD, który wyposażony byłby w silnik Twin Cam z Harleya, lub Evolution? Jestem ciekaw, czy uda mi się umieścić taki silnik w ramie od Vulcana? potencjalnie, jakich przeróbek mogłaby wymagać...
Będę bardzo wdzięczny za pomoc...
Pojemność ramy Vulcana...
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Odwrotnie widziałem: jakiegoś H-D z silnikiem od Vulcana, ale w tę stronę nigdy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
nie ma szans nie wlezie od hd . rama w vulcanie jest za kródka , skrzynia w hd-ku jest za silnikiem , konstrukcyjnie podobnie wygląda vn 2000. do nomada prędzej wlazł by piec od sportstera bo tez jest kródki.
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000