Jakiś miesiąc temu przesiadłem się na VN 1500 Classic 01', mam parę problemów m.in.:
1. Wcześniej przewertowałem forum i aby wymienić płyn chłodniczy muszę sciągnać bak, i teraz takie pytanie wystarczy ten bak poluzowac na śrubach i go jakoś zepchnąć na bok czy muszę także poodłanczać jakieś przewody ?
2. Mam problem z odpowiednim wyregulowaniem lusterek widze może w nich jakieś góra 2 metry asfaltu za mną... nie wiem gdzie je można jeszcze regulować bo wyżej ich nie można podnieść a klamki niżej nie opuszcze już... lusterka wyglądają tak:

3. Co do spustu oleju też przeszukałem forum... chodzi mi o ten filtr w silniku mam rozumieć że jest to ta śruba, wyglądająca jakby była z podkładką przychodzi z lewej strony motocykla... wkręcone jest w przedniej części z boku (nie od spodu)?
4. Mam problem z dopompowaniem powietrza do amortyzatorów tylnych w jednym było 3,0 bara w drugim 2,5. Dopompać nie idzie natomiast spuscić tak więc upuściłem dla równego poziomu z tego drugiego do 2,5 ale także już w nim nie idzie dopompać to normalne ? a może robie coś źle ?
5. Wracając do amortyzatorów w każdym jest po 2,5 bara a podczas regulacji czy dam na 1 czy na 4 nie odczuwa sie różnicy wydaje mi się że są bardzo miekkie, są takie w rzeczywistości ? a może coś jest uszkodzone ?