Strzała
Pytanie do tych co już jeździli na tych markach - Banner i Exide.
Który z nich wybrać?
Akumulator
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Akumulator
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
Jeżdziłem na Exide w poprzednim motocyklu Suzuki VL 1500,był spoko ale używałem też i teraz mam w Kawie MOTOBATT od nich https://owiewki24.pl/pl/c/AKUMULATORY-MOTOBATT/207 mega akumulator z czystym sumieniem Ci polecam
Piotrek
501 384 946
501 384 946
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Re: Akumulator
Najtanszy!!!!
I tak wszystkie są robione przez małe chińskie rączki i jakość jest na poziomie trafień w ruletkę. Raz trafisz dobrze raz źle. A i tak długość jego żywota będzie określona jak go będziesz eksplatował. I tu mamy do dyspozysji:
- częstość roruchu i czas jazdy po rozruch
- czas stania akumulatora rozładowanego (długośc okresów między ładowanie)
- czy dopuszczamy do głębokiego rozładowania
- programy ładowania ( zależy od jakośći ładowarki).
Kupisz aku za furę siana z top listy akumulatorów i załatwisz go jednym z powyższych punktów lub odwotnie, aku za miarę małe pieniądze ale przez dobrą eksploatację będzie ci służył .
I tak wszystkie są robione przez małe chińskie rączki i jakość jest na poziomie trafień w ruletkę. Raz trafisz dobrze raz źle. A i tak długość jego żywota będzie określona jak go będziesz eksplatował. I tu mamy do dyspozysji:
- częstość roruchu i czas jazdy po rozruch
- czas stania akumulatora rozładowanego (długośc okresów między ładowanie)
- czy dopuszczamy do głębokiego rozładowania
- programy ładowania ( zależy od jakośći ładowarki).
Kupisz aku za furę siana z top listy akumulatorów i załatwisz go jednym z powyższych punktów lub odwotnie, aku za miarę małe pieniądze ale przez dobrą eksploatację będzie ci służył .
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.