Owiewka batwing + mocowania(kupię)
- MłodyBoner
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: VN 1500 Nomad
Owiewka batwing + mocowania(kupię)
Witam wszystkich !
Jak w temacie, szukam batwinga z mocowaniami do Vn nomada, ktoś coś posiada na zbyciu ?
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak w temacie, szukam batwinga z mocowaniami do Vn nomada, ktoś coś posiada na zbyciu ?
Pozdrawiam
Grzesiek
Re: Owiewka batwing + mocowania(kupię)
Znajomy zakładał taką owiewkę, poniżej link do filmiku.
Trochę się narobił, potem jeszcze Ledy wrzucił do niego, i wyszło ładne cacko.
https://youtu.be/m92RBhWqY4I
Może gdybyś się skontaktował z nim przez YT to by Ci podpowiedział co i jak.
Tak na marginesie pochwalę sie, to był kiedyś mój VN. Tex66 kiedyś napisał
Trochę się narobił, potem jeszcze Ledy wrzucił do niego, i wyszło ładne cacko.
https://youtu.be/m92RBhWqY4I
Może gdybyś się skontaktował z nim przez YT to by Ci podpowiedział co i jak.
Tak na marginesie pochwalę sie, to był kiedyś mój VN. Tex66 kiedyś napisał
Może i niema, ale ani ten obecny, ani tamten nie są moimi pierwszymi VN - amiU Ciebie też nie ma szału z długością czasu posiadania VN-a
Live free or die
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
JAROLPH
Skoro „tak na marginesie” wywołałeś mnie „do tablicy” to:
Można mieć VN 1700, wcześniej VN 1500 i jeszcze kilka innych modeli Vn-ów ale mieć je, a mieć je i posiadać widzę o nich to dwie różne rzeczy.
Sądzenie, że wymiana opony ma wpływ na „lekkie zeszlifowanie ząbków” na wierzchniej powierzchni pasa napędowego jest niepoważne:
viewtopic.php?f=53&t=15373
Rozumiem, że można nie mieć wiedzy na temat systemu ETV i sterowaniu przez ten system krytycznymi czujnikami APS i TPS podczas uruchamiania i gaszenia silnika w VN 1700,
viewtopic.php?f=53&t=15360&p=299248#p299248
a o innych przypadkach nie będę pisał, żeby nie być złośliwym.
Natomiast jak widzisz po moich postach, nie robią mi większej różnicy merytoryczne sugestie bez względu na model VN-a, chociaż to VN2k mam rozpracowanego na przysłowiowe „czynniki proste” a z innymi modelami też daje radę.
Więc jak to napisałeś: „tak na marginesie” nie wywołuj mnie bez potrzeby „do tablicy” bo nie ma to związku z Owiewką batwing + mocowania których szuka MłodyBoner.
Skoro „tak na marginesie” wywołałeś mnie „do tablicy” to:
Można mieć VN 1700, wcześniej VN 1500 i jeszcze kilka innych modeli Vn-ów ale mieć je, a mieć je i posiadać widzę o nich to dwie różne rzeczy.
Sądzenie, że wymiana opony ma wpływ na „lekkie zeszlifowanie ząbków” na wierzchniej powierzchni pasa napędowego jest niepoważne:
viewtopic.php?f=53&t=15373
Rozumiem, że można nie mieć wiedzy na temat systemu ETV i sterowaniu przez ten system krytycznymi czujnikami APS i TPS podczas uruchamiania i gaszenia silnika w VN 1700,
viewtopic.php?f=53&t=15360&p=299248#p299248
a o innych przypadkach nie będę pisał, żeby nie być złośliwym.
Natomiast jak widzisz po moich postach, nie robią mi większej różnicy merytoryczne sugestie bez względu na model VN-a, chociaż to VN2k mam rozpracowanego na przysłowiowe „czynniki proste” a z innymi modelami też daje radę.
Więc jak to napisałeś: „tak na marginesie” nie wywołuj mnie bez potrzeby „do tablicy” bo nie ma to związku z Owiewką batwing + mocowania których szuka MłodyBoner.
Tex66
Nie jesteś złośliwy?
Lepiej się już ugryzę w język, aż zaboli.
Lepiej się już ugryzę w język, aż zaboli.
Live free or die
- Tex66
Dobrze się składa, napisz jako posiadacz VN 1700 Koledze Siwemu_B jak sprawdzić czujnik pochylenia motocykla:
viewtopic.php?f=53&t=15434
Ja tylko napisałem hasłowo i gdzie szukać.
Pochwalisz się wiedzą?
viewtopic.php?f=53&t=15434
Ja tylko napisałem hasłowo i gdzie szukać.
Pochwalisz się wiedzą?
Tex66
Wiedzą na temat motocykli nikt Tobie tu nie dorównuje, a na pewno nie ja.
Live free or die
- Tex66
Z dorównywaniem mi wiedzą techniczną na temat motocykli to tak nie do końca, nie uzurpuję sobie czegoś takiego i nie jest to moim celem samym w sobie. Zawsze znajdzie się ktoś kto wie dużo więcej, inna kwestia to czy się nią dzieli pomagając innym czy nie.
Poczytaj, jak sprawdza się czujnik pochylenia motocykla, a nuż może Ci się przydać.
viewtopic.php?f=53&p=300027#p300027
Poczytaj, jak sprawdza się czujnik pochylenia motocykla, a nuż może Ci się przydać.
viewtopic.php?f=53&p=300027#p300027
Tex66
Czytałem.
Ciekawa lektura.
Ciekawa lektura.
Live free or die
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Tex66, przestań. Twoje dywagacje nie mają nic wspólnego z tematem. Nie wykorzystój każdej możliwości żeby się wywyższyć kosztem innych. Na takie dyskusje to zakładaj sobie nowy temat.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
- Tex66
Jurek,
Rozumiem, że nie byłeś nic wstanie napisać o czujniku pochylenia motocykla tylko dlatego że go nie posiadasz w swojej 800 czy też zabrakło „minimum znajomości angielskiego, intuicji i podparcia się tłumaczem online w zakresie tego co w danym momencie jest potrzebne” lub czasu i chęci, żeby komuś pomóc.
Za to chętnie pouczasz mnie któryś raz z kolei, jakie tematy mam zakładać. Ja się nie musze wywyższać, wszystko co piszę i załączam robię jedynie z chęci i możliwości pomocy komuś kto nie ma wystarczającej wiedzy na jakiś temat i poprosił o pomoc. Możliwe, że wiem coś więcej niż ktoś kto szuka pomocy i to wszystko.
Rozumiem, że nie byłeś nic wstanie napisać o czujniku pochylenia motocykla tylko dlatego że go nie posiadasz w swojej 800 czy też zabrakło „minimum znajomości angielskiego, intuicji i podparcia się tłumaczem online w zakresie tego co w danym momencie jest potrzebne” lub czasu i chęci, żeby komuś pomóc.
Za to chętnie pouczasz mnie któryś raz z kolei, jakie tematy mam zakładać. Ja się nie musze wywyższać, wszystko co piszę i załączam robię jedynie z chęci i możliwości pomocy komuś kto nie ma wystarczającej wiedzy na jakiś temat i poprosił o pomoc. Możliwe, że wiem coś więcej niż ktoś kto szuka pomocy i to wszystko.
Tex66
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Tu już problem jest zakończony, bo go wyjaśniłeś i kolega, który go zakładał na pewno jest Ci wdzięczny. Ten temat dotyczy konkretnej sprawy i nic poza tym nie powinno go zaśmiecać.
W odpowiedzi nie będę się zniżał do Twojego poziomu.
W odpowiedzi nie będę się zniżał do Twojego poziomu.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
-
- Miejscowość: Szwecja
- Motocykl: Kawasaki VN 2000+EN 500
- VROC: 37045
Przepraszam ze sie wtronce Jurku ale twoje posty niewielu pomogly search.php?author_id=1320&sr=posts a poczytaj posty Tex66 search.php?author_id=3402&sr=posts i to na tyle.
Franek
- Tex66
Franek,
Dziękuję za dobre słowo, nie musiałeś
Jurek,
Prawdopodobnie czujesz się niedowartościowany na Forum, ale to właśnie jaką mamy wiedzę i jak się nią dzielimy, co robimy, aby to Forum żyło i jak pomagamy innym poświęcają trochę czasu na przygotowanie materiałów (schematy, wykresy, szkice) wyjaśniających problem świadczy o nas samych i właśnie jak sam widzisz to inni Koledzy wydają osąd, nie my sami o sobie samym.
Pomagam, bo mogę a przy okazji mam satysfakcję, że komuś pomogłem i nie ma to nic wspólnego z wywyższaniem co mi insynuujesz.
Napisałeś: „….. że nie zniżysz się do mojego poziomu”, poczytaj swoje posty i komentarze a na pewno uświadomisz sobie czy możesz się nimi równać z moim poziomem, zawyżyć poziom zawsze możesz spróbować.
Dziękuję za dobre słowo, nie musiałeś
Jurek,
Prawdopodobnie czujesz się niedowartościowany na Forum, ale to właśnie jaką mamy wiedzę i jak się nią dzielimy, co robimy, aby to Forum żyło i jak pomagamy innym poświęcają trochę czasu na przygotowanie materiałów (schematy, wykresy, szkice) wyjaśniających problem świadczy o nas samych i właśnie jak sam widzisz to inni Koledzy wydają osąd, nie my sami o sobie samym.
Pomagam, bo mogę a przy okazji mam satysfakcję, że komuś pomogłem i nie ma to nic wspólnego z wywyższaniem co mi insynuujesz.
Napisałeś: „….. że nie zniżysz się do mojego poziomu”, poczytaj swoje posty i komentarze a na pewno uświadomisz sobie czy możesz się nimi równać z moim poziomem, zawyżyć poziom zawsze możesz spróbować.
Tex66