Maciek,
Znowu kolokwializmy, powtarzasz się.
A problemu dalej nie wyjaśniłeś z oświetleniem w tylnej lampie VN2k.
Co, za dużo pisania żeby go wyjaśnić i się nie chce, czy brak pewności? A może też, za dużo zabawy z grafiką schematu „Obwodu Reflektora/Światła Tylnego” żeby zrobić go w kolorze i wskazać wszystkiemu winy jeden jedyny przewód a właściwie przerwę na nim?
Jeżeli po dwóch miesiącach postanowiłeś coś jednak napisać w tym poście, bo coś zabolało z samego rana, to trzeba było napić się kawy lub mleka.
I nie pouczaj mnie co mam przemyśleć.
Co do pomagania innym, to pomagam tym którym mam ochotę pomóc i jak dobrze wiesz, wielu jest za to mi wdzięcznych, choć dla żadnej wdzięczności i poklasku tego nie robię.
Nie, nie szanuje tych którzy wiedzy nie mają, bo nie wszyscy muszą mieć pasję i wiedzę, czasami dostawało się tym, którzy nie mając najmniejszej wiedzy wręcz w sposób pretensjonalny żądali odpowiedzi na nurtujący ich problem lub też przekazywali innym swoją niewiedzę jako prawdę jedynie objawioną a pisali najzwyklejsze wierutne głupoty.
Mógłbym też załączyć tu (zrzuty ekranu) prywatnych widomości prośbą o pomoc (O POMOC!) od wielu Kolegów których ja znam jedynie z Forum po „loginach” (Ty ich znasz na pewno osobiście) a którzy z dumą noszą Barwy FG Vulcaneria, ale skoro napisali PW to zostawiam to dla siebie.
Jak sam napisałeś „Jego uwagi są tak samo cenne …..” czyli wiesz że bredni i głupot nie piszę, to po co ta uszczypliwość że niby za kogo się uważam „uważa się za Alfę i Romeo w temacie WNów”. Zauważ, że zazwyczaj coś co skomentuję, podpieram grafiką z wiążącego i merytorycznego wydawnictwa i jakoś nikt nie polemizuje i nie sili się na podważenie tego co napisałem.
Te nic nie wnoszące Twoje komentarze w tym poście kładę na karb niskiego ciśnienia i złego porannego Twojego samopoczucia, mleko i aspiryna powinny pomóc.
Tex66