wibracje
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Re: wibracje
ochota na szybki sex ?Fatman pisze:podczas jazdy moto zaczyna wpadać w wibracje . Co może być przyczyną ?
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
- RomanVN
- Miejscowość: Warszawa & Konstancin Jez.
- Motocykl: Honda
- VROC: 0
Re: wibracje
Garciu pisze:ochota na szybki sex ?Fatman pisze:podczas jazdy moto zaczyna wpadać w wibracje . Co może być przyczyną ?
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
Czekamy. Był temat 1/2 skrzynia w 1500 poszukaj na forum. Jeżeli to kosz to jeszcze nic strasznego (robota) , chyba że narobił szkód. A biegi no to rozpołowienie silnika. Ale ja bym najpierw wyeliminował wszystkie inne możliwości drgań. A czy jak jedziesz i puścisz kierownice to stabilnie jedzie, czy rzuca kierownicą w lewo i w prawo?.Fatman pisze:sprawdzę dokładniej przy jakiej prędkości bo obrotomierza nie mam . sprawdzę prędkość i bieg na którym to się pojawia
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Kristofer
- Miejscowość: Myszków
- Motocykl: Honda Goldwing
no no powoli składaj kasę albo na remont albo na drugi silnik wymiana trybu 2i3 bieguFatman pisze:urcze i jak zmieniam bieg z 1 na 2 to jest zgrzyt ,
na razie zgrzyta później bedzie wylatywać bieg koszt samych tryb 1200 zł + uszczelki łańcuchy i drobne rzeczy razem około 2500 z własną robocizną przerabiałem w zeszłym sezonie
ale wibracji szukaj gdzie indziej