kawasaki vn 1500 mean streak

Awatar użytkownika
daveseraph
Miejscowość: Nowe Miasteczko
Motocykl: Kawasaki VN 1500 Mean Streak
VROC: 0

kawasaki vn 1500 mean streak

Post autor: daveseraph » czw cze 14, 2012

czesc, jestem nowym uzytkownikiemi zarejestrowałem sie bo potrzebuje pomocy.. kupiłem niedawno maszyne vn 1500 mean streak, wspaniały wyglad i ryk silnika osiąga niezłe predkosci i ma kopyto, ale mimo wszystko jestem zawiedziony bo motocykl nie utrzymuje niskich obrotów, historia jest taka, tam jest power commander, jak kupowałem to gość mi powiedziacl ze to przez to tak sie dusi bo dostaje za dużą dawke paliwa , uwierzyłem mu, wyciagnałem power commander i jest to samo, nawet nie wiem czy on działa. jest tak : cały czas trzeba gazować zeby nie zgasł, jak puscisz gaz chwile chodzi ale kopci strasznie na czarnojakby faktycznie dostawał paliwa za duzo,w czasie jazdy jadąc i przyspieszając jest ok, ale gdy zwalniam i popuszczam gaz dzieją sie dziwne rzeczy, przygasa , czasami strzeli z tłumika to jest strasznie niekomfortowe. jeszcze raz zaznacze ze jadać cały czas nie popuszczając manetki jest ok/ ma ktoś jakąs diagnoze??
Chemist

MaciekOpole
Miejscowość: Opole
Motocykl: Vulcan 1600 classic 2005r
VROC: 0

Post autor: MaciekOpole » czw cze 14, 2012

Spróbuj jeszcze raz podpiąć powercommander i wgrać mapę seryjną - znajdziesz w necie mapy i program do komputera. Bawiłem się tym u siebie i nie ma żadnej filozofii.
Suzuki Bandit 600N
Honda Shadow 1100
Vulcan 1600

ODPOWIEDZ