Kawasaki vn 1500 potezne wibracje.
-
- Miejscowość: Milton Keynes UK
- Motocykl: VN1500 oraz VICTORY HAMMER
- VROC: 0
Kawasaki vn 1500 potezne wibracje.
Witam wszystkich wiem ze podobny temat byl juz poruszany jednak pozwalam sobie zalozyc go ponownie . Objawy potezne wibracje ze nie moge odczytac co pokazuje tomtom dzis stojac na czerwonym swietle moto wyplulo caly plyn chlodzacy. Gdy zholowalem motonga do garazu wstepnej rozbiurce zobaczylem cos takiego z prawej strony na dole obok chlodnicy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ea ... 07d7a.html oraz po lewej stronie tez obok chlodnicy. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4cd ... 5cc07.html Pytanie skad do licha moga pochodzic te wibracje ?
DWA KOLA TO WIECEJ NIZ CZTERY!!!
-
- Miejscowość: Brodnica
- Motocykl: HD FLHTCUI
- VROC: 34836
hej kolego, jako ze am chwile czasu na neta-niestety tylko w porcie-stoje w Grangemouth-szkocja i mam wyladunek.
Z tych zdjec to widac ze masz wyrwany silnik z mocowania-jako ze sa slady rdzy na przelomie to przypuszcam ze jest to od jakiegos czasu.
drgania spowodowal wyrwany silnik- dopoki sie troszke trzymal to tego nie odczuwales jak sie wyrwal calkowicie to poczules dobitnie - to ze straciles plyn chlodniczy to efekt uszkodzenia ukladu chlodniczego . takie jest moje zdanie ale byc moze sie myle, z tym ze na drugim zdjeciu ewidentnie widac ze cos jest wyrwane z ramy.
Z tych zdjec to widac ze masz wyrwany silnik z mocowania-jako ze sa slady rdzy na przelomie to przypuszcam ze jest to od jakiegos czasu.
drgania spowodowal wyrwany silnik- dopoki sie troszke trzymal to tego nie odczuwales jak sie wyrwal calkowicie to poczules dobitnie - to ze straciles plyn chlodniczy to efekt uszkodzenia ukladu chlodniczego . takie jest moje zdanie ale byc moze sie myle, z tym ze na drugim zdjeciu ewidentnie widac ze cos jest wyrwane z ramy.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
-
- Miejscowość: Milton Keynes UK
- Motocykl: VN1500 oraz VICTORY HAMMER
- VROC: 0
prawda jest taka ze moj romans z VULCANEM trwa nie zbyt dlugo i nie mam porownania. Jednak zadnych dzwonien nie zuwazylem nie slyszalem. Ze doszlo do wyrwania mocowania pieca to oczywiste .Istniej mozliwosc ze pekla szpilka mocujaca silnik z przodu? Mysle ze po wyjeciu pieca i naprawie uszkodzen i zaaplikowaniu nowej szpilki bedzie ok. Przynajmniej mam taka nadzieje co wy koledzy na to?
co do dzwona to nic mi niewiadomo ja nie mialem. Moto prowadzilo sie pieknie zadnych myszkowan itp tylko te wibracje byly!!!
w piatek bedzie wyjmowany silnik i naprawiane te pekniecia . Jakies sugestie?

DWA KOLA TO WIECEJ NIZ CZTERY!!!