Awaryjne
- PALETKA
- Miejscowość: Olsztyn
- Motocykl: Road King 1600 był Voyager , VN 1500 Nomad.
- VROC: 36065
Awaryjne
Nie mam awaryjnych swiatel w vulcan 1500 klasic.Żarowki dobre a nie dzialają światla.czy jest bespiecznik jakis odpowiewdzialny za światla awaryjne?pozdrawiam.
PALETKA.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Sheriff.... a moje czarne maleństwo z 1989 roku miało VN750 na zestawie przełączników po lewej stronie przycisk z napisem "hazard"Sheriff pisze:Jeśli pytasz o kierunkowskazy awaryjne oznaczane symbolem trójkąta to Kawasaki zastosowało je dopiero w 2009 roku w VN 1700 Classic Tourer lub Nomad.
Wcześniejsze modele świateł takowych nie posiadają (na fabrycznym wyposażeniu oczywiście).
- Piotr_Classic
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Kawasaki Vulcan VN700-A1 (V-Twin Cruiser)''' – motocykl produkowany wyłącznie w 1985. w dwóch wersjach:
1) VN700-A1L (Ca) - "California Model" – z instalacją filtra węglowego (wyższe wymogi ekologiczne – pochłaniacz par)
2) VN700-A1 (US) – standard US
VIN: JKAVN6A1*FA000001
Cechą charakterystyczną modelu VN700-A1 i A1L jest silnik pomalowany na czarno.
Źródło Wikipedia, nie chciało mi się pisać. Leniwy jakiś dzisiaj jestem...
1) VN700-A1L (Ca) - "California Model" – z instalacją filtra węglowego (wyższe wymogi ekologiczne – pochłaniacz par)
2) VN700-A1 (US) – standard US
VIN: JKAVN6A1*FA000001
Cechą charakterystyczną modelu VN700-A1 i A1L jest silnik pomalowany na czarno.
Źródło Wikipedia, nie chciało mi się pisać. Leniwy jakiś dzisiaj jestem...
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- Piotr_Classic
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Więc obstawiam że z rynku USA były wyposażane seryjnie w awaryjne.
PALETKA, sprawdź czy wszystko jest podłączone, obawiam się że ktoś w przeszłości mógł wymienić cały zespół przełączników na wersję USA i dlatego nie działają bo nie są podłączone.......... ale mogę się mylić........ w wolnej chwili przejrzę serwisówkę, a dokładniej to elektryczne schematy i zobaczymy co tam ciekawego piszą.
PALETKA, sprawdź czy wszystko jest podłączone, obawiam się że ktoś w przeszłości mógł wymienić cały zespół przełączników na wersję USA i dlatego nie działają bo nie są podłączone.......... ale mogę się mylić........ w wolnej chwili przejrzę serwisówkę, a dokładniej to elektryczne schematy i zobaczymy co tam ciekawego piszą.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Paletka, jeśli masz przełącznik awaryjnych, powinieneś mieć również ich funkcję. Nic dodać, nic ująć. ( wyłączając sytuację głębokiej ingerencji w układ elektryczny Twojego moto ),
Sprawdź : połączenia elektryczne pod kątem korozji, stan przekaźników, zabezpieczenia prądowe.
Sprawdź : połączenia elektryczne pod kątem korozji, stan przekaźników, zabezpieczenia prądowe.
Teraz już wiem, czym wolność jest...