Drodzy Panowie ,pytanko brzmi -czy mogę zeszlifowac rant na błotniku przednim ponieważ wyszła mi tam rdza a jest w niektórych miejscach tak zagniecione że piaskowanie nie pomogło. Gdybym tak delikatnie zeszlifował rancik i odleci ten zagniotek,czy będzie to jakoś miało wpływ na sztywność błotnika?
Po za tym gdzie można kupić i jak się nazywają naklejane paski na błotniku oddzielające kolor czarny i silvercośtamcośtam.
Dziekuję za podpowiedz bo zielony jestem w tych tematach.
PS. Ściągnąłem wczoraj kufry,szybę,osłony i pojechałem mimo zimna na przejażdzkę.... ale się latało ... na zakrętach,wyprzedzanie,przyśpieszenie.... no poezja... Zastanawiam się czy to wzsystko montować.... Ciekawe co zona na to
błotnik przedni
Re: błotnik przedni
te paski nazywają się "szparunek" do dostania w ASO
Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra..
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Re: błotnik przedni
Naklejenie drogiego szparunku i tak nie rozwiąże sprawy, ponieważ wszelkie naklejki muszą być przykryte lakierem bezbarwnym. Tańszym rozwiązaniem jest naniesienie szparunków aerografem, można też to zrobić pędzelkiem, o ile ma się doświadczenie w Pinstriping'u.