Zestaw kluczy
Zestaw kluczy
Niedawno się stałem szczęśliwym posiadaczem Nomanda z roku 2006, niestety jest bez żadnych kluczy i chciałbym taki zestaw sobie skompletować, co możecie polecić?
-
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: vulcan 1600 Classic/ teraz n 2000
- VROC: 0
Re: Zestaw kluczy
Mówisz o zestawie do naprawy?
Kupić odstawowy zestaw kluczy nasadowych i po temacie, do tego jakiś zestawik kluczy płaskich.
https://allegro.pl/oferta/zestaw-kluczy ... OGM5ODc%3D
To całkowicie wystarcza do podstawowej obsługi. Ja sobie kupiłem dodatkowo zestaw imbusów, mały zestaw nasadek oraz wkrętaków, które zajmują mało miejsca i wożę je w sakwie w razie awarii.
Kupić odstawowy zestaw kluczy nasadowych i po temacie, do tego jakiś zestawik kluczy płaskich.
https://allegro.pl/oferta/zestaw-kluczy ... OGM5ODc%3D
To całkowicie wystarcza do podstawowej obsługi. Ja sobie kupiłem dodatkowo zestaw imbusów, mały zestaw nasadek oraz wkrętaków, które zajmują mało miejsca i wożę je w sakwie w razie awarii.
Nigdy nie jest za późno.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
Trytyki chopy trytyki to podstawa
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Na co ci klucze?.
Jak coś padnie to i tak na drode nie zrobisz. Mam oryginalny zestaw i jak chciałem wymienić żarówkę to wkrętak okazał się do du.....y.
Fak jakiś mulitul . MCGaywer z dobrym krzyżakiem do wsponmianej żarówki to się przyda. Reszta zbędna.
Jak coś padnie to i tak na drode nie zrobisz. Mam oryginalny zestaw i jak chciałem wymienić żarówkę to wkrętak okazał się do du.....y.
Fak jakiś mulitul . MCGaywer z dobrym krzyżakiem do wsponmianej żarówki to się przyda. Reszta zbędna.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
Dziękuje za pomoc, ale w podanym zestawie brakuje mi nakładki do świec 18, a taką świece w moim akurat modelu mam do odkrecenia. Na to wychodzi ze idealnego zestawu pod mój motor nie znajdę
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Klucz rurkowy najczęściej jest jedynym rozwiązaniem. Nie pomiętam w którym Vulcanie, musiałem staczać 16 nasadową do świec. Orginalna nasadka z zestawu kluczy była za gruba.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
Chyba mam tak zestaw na zbyciu ,klucz od świec jest też od przedniej ośki Jak co to daj znać na priw
Wieczny optymista
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .