Instrukcja użytkowania PL
Instrukcja użytkowania PL
Pewno temat oklepany ale na tablecie źle się szuka a Kawa to mowy nabytek. Czy posiada ktoś w formie elektronicznej?
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
Re: Instrukcja użytkowania PL
Sądząc po Powitalni oraz tytule postu: „Instrukcja użytkowania PL” w tym dziale chodzi o Instrukcję Właściciela dla VN 1700 Classic Tourer w języku polskim.
W języku polskim nie do zdobycia ani w formie elektronicznej ani w postaci gotowej instrukcji.
Zapewniam natomiast, że nie ma najmniejszego problemu pozyskanie jej w formie elektronicznej w wersji angielskojęzycznej nawet szukając w sieci przy pomocy tabletu, trzeba tylko chcieć.
Oto przykład (wybrane trzy strony):
Powodzenia
W języku polskim nie do zdobycia ani w formie elektronicznej ani w postaci gotowej instrukcji.
Zapewniam natomiast, że nie ma najmniejszego problemu pozyskanie jej w formie elektronicznej w wersji angielskojęzycznej nawet szukając w sieci przy pomocy tabletu, trzeba tylko chcieć.
Oto przykład (wybrane trzy strony):
Powodzenia
Tex66
No chcieć chciałem i na necie znalazłem po ang. a że nie ma w ludzkim języku nie wiedziałem, w końcu salonowy był, wszakże "niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają ..." ale widać Kawasaki ma inne zdanie w tej materii
Ale nie spinajmy się, oddychajmy głęboko, ogarnąłem BMW po włosku to i Kawą po ang. ogarnę, chodź nie ukrywam że w ojczystym łatwiej, a czas stracony na translatora nożna poświęcić na montowanie dodatków, tudzież podziwiania sprzęta
Ale nie spinajmy się, oddychajmy głęboko, ogarnąłem BMW po włosku to i Kawą po ang. ogarnę, chodź nie ukrywam że w ojczystym łatwiej, a czas stracony na translatora nożna poświęcić na montowanie dodatków, tudzież podziwiania sprzęta
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
Ja nie mam potrzeby ani się "spinać ani oddychać głęboko" ponieważ mam instrukcję Właściciela VN 1700 Classic Tourer (201 stron) podobnie jak Instrukcję Serwisowa dla VN 1700 Classic Tourer (728 stron) w języku ojczystym (PL) w formie elektronicznej.
Zobacz tu na mój post:
viewtopic.php?f=1&t=14675
Powodzenia w montowaniu dodatków.
Zobacz tu na mój post:
viewtopic.php?f=1&t=14675
Powodzenia w montowaniu dodatków.
Tex66
Natknąłem się na tego posta wcześniej, chylę czoła przed pomysłowością, Polak to jednak potrafi. Spróbuje ogarnąć temat w długi zimowy wieczór, chyba że odsprzedasz to faktycznie oddam się poszukiwaniu i montowaniu dodatków, puki co to idę oko cieszyć