Kupno i różnice VN 2000
-
- Miejscowość: Pińczów/Kraków
- Motocykl: 05' VN2000A1
- VROC: 0
Ja z tyłu mam tego Dunlopa obecnie i ciężko coś konkretnego powiedzieć- mi się wydaje, że na deszczu trzyma lepiej niż Metzelery ME880, które miałem wcześniej w VN 2000.
No replacement for displacement
Pozdrawiam Cię Iron75
"One who stands tall never stands alone"
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
Pozdrawiam Cię Iron75
to nie jest patent na bagażnik tylko na tabliceMayones pisze:Kolego Kermit zapodaj zdjęcia indywidualnej tablicyzeglarz28 pisze:Panowie , a jaki jest patent na bagaznik z tablica rejestracyjna. Ewidentnie by mi sie przydal ten element . Jak wiadomo ,nie puszcza mnie wysokosc tablicy
A tak poważniej, ja nie pomogę bo dorabiałem duży bagażnik pod wymiar, uwzględniając tablice. Ale np Przywa ma dospawane mocowanie tablicy do bagażnika
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Ja mam w swoim bagażnik, który jest solidny (nie jest to oryginał) a tablica się mieści razem z chromowaną ramką. Nic nie musiałem przerabiać.
Takowy: http://allegro.pl/bagaznik-kawasaki-vul ... 61483.html
Takowy: http://allegro.pl/bagaznik-kawasaki-vul ... 61483.html
-
- Miejscowość: Pińczów/Kraków
- Motocykl: 05' VN2000A1
- VROC: 0
Ja tam miałem dzisiaj jeździć, bo nieraz jeździłem przy temperaturze ok. 5 stopni. Tyle, że dzisiaj u mnie było -1 prawie cały dzień, więc se odpuściłem.
No replacement for displacement
Pozdrawiam Cię Iron75
Pozdrawiam Cię Iron75
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Jak już zostałem wywołany do tablicy to prezentuję rozwiązanie jakie zastosowałem u mnieMayones pisze:Kolego Kermit zapodaj zdjęcia indywidualnej tablicyzeglarz28 pisze:Panowie , a jaki jest patent na bagaznik z tablica rejestracyjna. Ewidentnie by mi sie przydal ten element . Jak wiadomo ,nie puszcza mnie wysokosc tablicy
Wojtek