Pas napędowy VN 2000 - wymiary, symbol i gdzie kupić tanio
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
Pas napędowy VN 2000 - wymiary, symbol i gdzie kupić tanio
Czy moglibyście mi podać wymiary pasa napędowego do VN 2000, symbol, oznaczenia, to co na nim jest napisane jeżeli ktoś ma widoczne symbole, coś na czym można by się opierać aby zamówić w niezależnej firmie produkującej pasy napędowe. Może wy znacie firmy w których można kupić tanio pasy napędowe do VN 2000
-
-
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
E chyba przesadzacie z tym pasem słyszał ktoś żeby sie zerwał w vn 2000 jest dużo szerszy niz w hd. Ja byłem w tym roku w Chorwacji i we włoszech i jakos szczesliwie dojechałem do domu. Tyle teoretyczne w motoze zeczy moze sie stać że......
Z pasem trzeba umarzać na luźny szutr -nie sprasowane drobinki asfaltu po przejechaniu taką drogą z bornego sulinowa zaważyłem ze pas jest wybrzuszony na kole pasowym- dostały sie dwie drobiny pod pas i sie sprasowały, naszczescie zeskrobałem to z koła pasowego i po sprawie...
Z pasem trzeba umarzać na luźny szutr -nie sprasowane drobinki asfaltu po przejechaniu taką drogą z bornego sulinowa zaważyłem ze pas jest wybrzuszony na kole pasowym- dostały sie dwie drobiny pod pas i sie sprasowały, naszczescie zeskrobałem to z koła pasowego i po sprawie...
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Ja mam dziurkę w pasie z kamyka chyba, w serwisie powiedzieli że można śmigać ale jak spytałem o gwarancje to mi odpowiedzieli że nie mam gwarancji ile to wytrzyma, a pas w VN2000 jest przewidziany na około 70.000 km., że mój pas powinien jeszcze wytrzymać bo nie ma dużego uszkodzenia a te pasy są wytrzymałe.
Ale wolałbym sobie go załatwić, tylko nie w serwisie bo drogi a jak będę miał wymiary to go sobie załatwię nie autoryzowany a praktycznie taki sam i o niebo tańszy
Pozdrawiam
Ale wolałbym sobie go załatwić, tylko nie w serwisie bo drogi a jak będę miał wymiary to go sobie załatwię nie autoryzowany a praktycznie taki sam i o niebo tańszy
Pozdrawiam
- Motofarmer
- Miejscowość: Rawicz
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32239
-
Kolega pokazał nam dwa wymiary ilość zębów - 133, szerokość 1 1/2 cala, brakuje nam długości po obwodzie a ja wam podam jeszcze jego symbol na stronie USA. Powoli dochodzimy do sedna sprawy. Poszukajcie w częściach zamiennych Kawasaki
http://translate.google.com/translate?h ... 26rls%3Dpl
http://translate.google.com/translate?h ... 26rls%3Dpl
-
Właśnie nie, nic nie widać bo mam spryskany pasek sprayem do pasków i nie można tego domyć i odczytać. U nas w Katowicach zlikwidowali kawasaki, może ktoś z was będzie blisko w Warszawie czy innym mieście gdzie jest salon Kawasaki i spisałby na wystawionym modelu VN 2000 numer z pasa. Bardzo bym prosił was o taką przysługę. Wiem że salony są w Warszawie, Krakowie, Lublinie, Tarnowie, Bialsku Białej, Łodzi, Gdańsku Poznaniu, Lesznie, Ostródzie, Białymstoku, Wrocławiu, Nowym Targu. Zresztą każdemu z nas przydałaby się taka informacja odnośnie danych pasa. Pozdrawiam