vulkanowy mechanik
-
- Miejscowość: Warszawa-Piaseczno
- Motocykl: VN 2000 WLA 42 WLD42
- VROC: 31512
vulkanowy mechanik
Mam kłopoty ze sk.biegów. Może ktoś ma namiary na dobrego mechanika znającego vulkany ( teren mazowsza) ?
Witam.Jeszcze błądze po stronie moze ktos już czytał posta ode mnie,a co tam zapytam raz jeszcze w moim buldogu vn 2000 nie gaśnie kontrolka oleju do końca ostatniej jazdy było ok.Nowe odpalenie i świeci cały czas dolałem oleju i lipa.To jedno drugie czy to normalne że jest jedna kontrolka od oleju i temperatury.Wcześniej nie zwracałem na tu uwagi.Podrzuccie co wiecie w temacie.Pozdro
na zegarze przy tej kontrolce masz trzy ikonki
- ciśnienie oleju
- temperatura cieczy
- wtrysk
skoro olej masz git to morze czujnik ciśnienia strzelił , może coś z wtryskiem , może masz mało płynu chłodniczego nie ma pojęcia . Zadzwoń może do serwisu kawaski i zapytaj nic nie tracisz możesz tylko zyskać . Będę śledził temat z zaciekawieniem , a i jak sam się czegoś dowiem to od razu napiszę
Pozdrawiam
- ciśnienie oleju
- temperatura cieczy
- wtrysk
skoro olej masz git to morze czujnik ciśnienia strzelił , może coś z wtryskiem , może masz mało płynu chłodniczego nie ma pojęcia . Zadzwoń może do serwisu kawaski i zapytaj nic nie tracisz możesz tylko zyskać . Będę śledził temat z zaciekawieniem , a i jak sam się czegoś dowiem to od razu napiszę
Pozdrawiam
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Re: vulkanowy mechanik
A co ci się z nią dzieje ?kawa 2000 pisze:Mam kłopoty ze sk.biegów. Może ktoś ma namiary na dobrego mechanika znającego vulkany ( teren mazowsza) ?