Braki prądu-VN 2000
Braki prądu-VN 2000
Szukam gdzie mi prąd ucieka i nie mogę namierzyć co jest....... Jak motorek postoi 3-4 dni mam problem z rozruchem, bo brak mu prądu. jak polatam godzinkę jest już super. Sądziłem, że to może przez stary akumulator no i sprawiłem sobie nowy - oczywiście 18 Ah. Problemy zaczęły się po podłączeniu lightbaru, więc go odłączyłem ale znowu aku padał. Moto stało bez podłączonego lightbaru przez kilka dni i znowu to samo(odpinałem całą wiązkę) Podpowiedzcie jak to sprawdzić, albo u kogo to sprawdzić żeby ustalić co i jak z "prundem".
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Jak masz alarm, czy innego elektronicznego psa, to go wyłącz, / ew.wprowadź moto do mieszkania / i sprawdź za kilka dni. Czasem jak się wnętrze tego układu zbiesi potrafi brać nadmierną ilość "prundu'.Iron75 pisze:zobacz co tam pokazuje
Po za tym wygląda na jakieś przebicie, każdy elektryk winien wiedzieć jak się tego szuka. Niestety elektrykiem nie jestem.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !