zakup motocykla Kawasaki VN 2000
-
- Miejscowość: Gdansk
- Motocykl: kawasaki VN 2000
- VROC: 0
zakup motocykla Kawasaki VN 2000
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem forum.Mam na imie Jarek.Zamierzam kupic motocykl kawasaki VN2000 lub VN1700.W zwiazku z czym mam pytanie ,na co szczegulnie mam zwracac uwage przy zakupie w/w motocykli,moze ktos ma w/w modele i doradzi mi jakie wystepuja usterki.Nadmienie ze interesuja mnie roczniki od 2006 do (max)2009.Z gory dziekuje .Pozdrawiam
Jarek
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Witam kolegę z Gdańska ja też właśnie jestem przed zakupem. Jeśli chodzi o VN 2000 polecam sprzedającego wielu naszych forumowiczów (klubowiczów) już mu zaufało i nie zawiodło się.
http://www.motoexclusive.pl/oferta,moto ... nskie.html
http://www.motoexclusive.pl/oferta,moto ... nskie.html
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
-
- Miejscowość: Opole
- Motocykl: Vulcan 1600 classic 2005r
- TOM
- Miejscowość: BOGUMIŁOWICE/TARNÓW
- Motocykl: KAWASAKI VULCAN 2000
Witam. Swojego VN2000 sprowadziłem ze stanów i jestem bardzo zadowolony bo miał jedynie 800 mil., ale niestety mimo to musiałem go rozebrać praktycznie do zera bo transport przez ocean spowodował że praktycznie każda śrubka była zardzewiała. Koszt sprowadzenia a przede wszystkim oclenia zawsze jest niespodzianką i to niezależnie gdzie się to robi czy u nas czy za granicą. A całość mimo wielkich starań wcale nie wyszła taniej niż u nas .Obserwując aukcje zagraniczne można odnieś wrażenie że najtańsze VN2000 są w Polsce więc radziłbym skorzystać z oferty dostępnej właśnie u nas a zwłaszcza u sprawdzonych sprzedawców. Pozdrawiam i życzę udanego zakupu.
ja niedawno też sprowadziłem vn z usa i jakoś srubki nie były zardzewiałe jeżeli chodzi o cło w niemczech to zadna niespodzianka jak cena moto jest adekwatna mniej więcej do wyglądu to niemiec tego nie podważa ! moto u naszych sprzedawców też sa z usa a co do sprawdzonych sprzedawców - to kazdy chce zarobić !! a na "igiłce" zarobić sie nie da .I to tyle POZDRAWIAM
grzybass.