Szyby do VN2000 z lampą soczewkową
- TOM
- Miejscowość: BOGUMIŁOWICE/TARNÓW
- Motocykl: KAWASAKI VULCAN 2000
- VROC: 0
Szyby do VN2000 z lampą soczewkową
Witam. Czy ktoś korzystał z usług firmy www.mgg.com.pl -Firma produkująca szyby do motocykli, jeśli tak to proszę o opinie.
Mam podać wymiary szyby ,nie wiem jaką szybę zamówić, mam 174cm. wzrostu. Pytam o to dlatego że poprzedni moto kupiłem z szybą raczej oryginalną a nie mogłem przekroczyć 130km/h bo urwało by mi głowę, poza tym moto dostawał nieprzyjemnych wibracji.
Mam podać wymiary szyby ,nie wiem jaką szybę zamówić, mam 174cm. wzrostu. Pytam o to dlatego że poprzedni moto kupiłem z szybą raczej oryginalną a nie mogłem przekroczyć 130km/h bo urwało by mi głowę, poza tym moto dostawał nieprzyjemnych wibracji.
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Mars na Allegro masz oryginalną szybę do VN 900 a Ty się zastanawiasz nad półfabrykatami?
http://moto.allegro.pl/szyba-kawasaki-v ... 04168.html
Tylko negocjuj cenę bo wydaje mi się że widziałem to ogłoszenie wcześniej i było tańsze!
http://moto.allegro.pl/szyba-kawasaki-v ... 04168.html
Tylko negocjuj cenę bo wydaje mi się że widziałem to ogłoszenie wcześniej i było tańsze!
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Sheriff- jeszcze raz dzięki za link, ale... na razie nie kupię szyby. Po pierwsze zbyt krótko mam Vulcana i muszę najpierw sprawdzić, jak się jeździ bez szyby. Po drugie za szybko i zbyt dużo inwestuję w motocykl i żonka patrzy już na mnie jakoś tak " krzywo" hehe. Moto mam od końca listopada '11 i już trochę kasy poszło na to moje hobby ( 19,6 kzł za motocykl, ok. 600 zł za przerejestrowanie z podatkiem, 340 zł za oparcie z bagażnikiem, 60 zł za stelaż do nawigacji, 50 zł za świece zapłonowe na zapas, muszę jeszcze kupić żarówki na wymianę oraz sakwę na bagażnik ).
Szyba mnie kusi, ale na razie się " rozglądam ". Zresztą, jeśli tak szybko wszystko kupię, to co wtedy będę robił przy motocyklu, skoro on " prawie " dziewiczy?
A nóż się jakaś okazja trafi...
Szyba mnie kusi, ale na razie się " rozglądam ". Zresztą, jeśli tak szybko wszystko kupię, to co wtedy będę robił przy motocyklu, skoro on " prawie " dziewiczy?
A nóż się jakaś okazja trafi...
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN