ltd 454
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Re: ltd 454
jak dla mnie przyczyną jest regulacja gaźnika, zawieszony pływak. Sprawdź najpierw gaźnik.Bobcat11 pisze:nie moge odpalic po zimie. iskra jest a zalewa swiece.
W ogóle nie pali? pali i przerywa? pali na jednym?
opisz coś więcej.
-
- Miejscowość: wegorzewo
- Motocykl: kawasaki ltd454
- VROC: 0
W ogole nie pali tylko kicha w tlumiki na przemian. Ile oleju wchodzi do silnika? Pytanie do bartazzza co z tą przywitalnią i jak tam mam maszerować? paliwa w baku na zime nie bylo. w poprzednim sezonie czasem zalewalo mi lewy gar przy rozruchu i troche wiecej palila
Ostatnio zmieniony pn kwie 08, 2013 przez Bobcat11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr_Classic
Odpuść kolegę bartazz'a . Masz manual'a do tego modelu ? domyślam się że nie. Napisz mi na PW swój adres e-mail. Poszukam czy coś znajdę u siebie i w razie czego podeślę Ci w jakiś sposób. Z tego co napisałeś to dokładnie masz problem z gaźnikami.Bobcat11 pisze:W ogole nie pali tylko kicha w tlumiki na przemian. Ile oleju wchodzi do silnika? Pytanie do bartazzza co z tą przywitalnią i jak tam mam maszerować?
Na"szybko" to mógłbyś się posiłkować danymi :
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=644
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Mam Piotrze bez szukanina daj kolego adres e-mail to Ci wyślę.Piotr_Classic pisze: Masz manual'a do tego modelu ? domyślam się że nie. Napisz mi na PW swój adres e-mail. Poszukam czy coś znajdę u siebie i w razie czego podeślę Ci w jakiś sposób. Z tego co napisałeś to dokładnie masz problem z gaźnikami.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Piotr_Classic
Dzięki KonradKonrad pisze:Mam Piotrze bez szukanina daj kolego adres e-mail to Ci wyślę.Piotr_Classic pisze: Masz manual'a do tego modelu ? domyślam się że nie. Napisz mi na PW swój adres e-mail. Poszukam czy coś znajdę u siebie i w razie czego podeślę Ci w jakiś sposób. Z tego co napisałeś to dokładnie masz problem z gaźnikami.
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Bobcat11 pisze:W ogole nie pali tylko kicha w tlumiki na przemian. Ile oleju wchodzi do silnika? Pytanie do bartazzza co z tą przywitalnią i jak tam mam maszerować?
Oleju w chodzi 3,4l tyle podaje manual i tak jest wybite na silniku ale tak naprawdę wchodzi razem z wymiana filtra około 3,0 - 3,2l. Jeśli chodzi o "maszerowanie" to zapewne kolega baratzzz miał na myśli ten temat http://www.vulcaneria.pl/viewforum.php?f=5
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
-
- Miejscowość: wegorzewo
- Motocykl: kawasaki ltd454
- VROC: 0
bobcat11@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam