Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
Monters
Miejscowość: Gdańsk
Motocykl: Kawasaki VN 800 Classic
VROC: 34919

Proszę o pomoc

Post autor: Monters » pn kwie 30, 2012

Witam.Ponieważ w temacie motor zatrzymałem się na WSK 175 i Cz 350 a teraz mam oczywiście Kawasaki 800VN Classic .Proszę o spotkanie z Vulcanem (niekoniecznie ) z większym doświadczeniem w ujeżdżaniu i mechaniki motocyklowej z Gdańska .Powodem jest stuk ,szum,rzężenie po prawej stronie silnika (chociaż co tam za to odpowiada ) sory ale nie doczytałem się w opcji szukaj. Ewentualnie namiary kolegów z forum na dobrego i w miarę taniego mechanika oczywiście z 3-miasta (w swoją miłość zainwestowałem wszystkie oszczędności ;-) ) Z góry dziękuję za odpowiedzi w moim zapytaniu.Pozdrawiam .Szerokości.
Wspólnota nie jest sumą interesów lecz sumą ofiar.
- Antoine de Saint-Exupery

Morawiec
Miejscowość: pruszcz gdański
Motocykl: vn 2000
VROC: 0

Post autor: Morawiec » wt maja 01, 2012

Cześć.Co do warsztatu,to polecam firmę "Warkot" z Juszkowa koło Pruszcza Gdańskiego.Uczciwe chłopaki.Nawet jak będziesz gdzieś w trasie i mając kłopoty, możesz śmiało dzwonić i na odległość coś doradzą.Osobiście utrzymuje kontakt z Michałem.Kilka razy ratowali mnie z opresji.Pozdrawiam.
morawiec

Awatar użytkownika
Daromax
Miejscowość: Zabrze
Motocykl: VN 2000 Classic LT
VROC: 33649

Post autor: Daromax » wt maja 01, 2012

:) Prawdopodobnie coś ze sprzęgłem ale najlepiej sprawdzić na żywo :) nie martw się to tylko sprzęt który można naprawić kwestia czasu i kasy :)

Awatar użytkownika
fitter
Miejscowość: Szczecin
Motocykl: VN900LT '10
VROC: 33352

Post autor: fitter » śr maja 02, 2012

Jak z 3-miasta to łap kontakt z Sheriffem - nie powinno być problemu w udzieleniu porad i )oby nie) wskazaniu warsztatu godnego zaufania.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"

ODPOWIEDZ