VN 1500 i 1600 - manuale
VN 1500 i 1600 - manuale
Przez czas jaki użytkuje swojego VN udało mi się ściągnąć trochę różnych materiałów: instrukcji użytkownika i serwisowych, katalogów, danych, itp.
Myślę że każdemu przyda się dawka literatury i dlatego wrzuciłem paczkę spakowaną .rar na zewnętrzny serwer z którego każdy zainteresowany będzie mógł sobie ją ściągnąć.
Zebrane materiały dotyczą Vulcanów 1500 i 1600, a cyfry w tytułach plików oznaczają rok produkcji
W archiwum znajdują się:
• Kawasaki VN1500 - schemat elektr.pdf
• Kawasaki VN1500 - Technical Data_07.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic - Accesories.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_07 Owners Manual.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_07 Katalog czesci.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_98 Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 A1.A2 Vulcan_03 Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 MeanStreak Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 Nomad, Classic Tourer Motorcycle Assembly & Preparation Manual.pdf
• Kawasaki VULCAN Cruisers_08.pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories_04. pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories_05.pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories _07.pdf
http://www.megaupload.com/?d=TKLP2V8Q
hasło: vulcaneria
Plik ma 101 Mb
Może ktoś jeszcze ma inną dokumentację której tu nie ma ?
Myślę że każdemu przyda się dawka literatury i dlatego wrzuciłem paczkę spakowaną .rar na zewnętrzny serwer z którego każdy zainteresowany będzie mógł sobie ją ściągnąć.
Zebrane materiały dotyczą Vulcanów 1500 i 1600, a cyfry w tytułach plików oznaczają rok produkcji
W archiwum znajdują się:
• Kawasaki VN1500 - schemat elektr.pdf
• Kawasaki VN1500 - Technical Data_07.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic - Accesories.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_07 Owners Manual.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_07 Katalog czesci.pdf
• Kawasaki VN1500 Classic_98 Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 A1.A2 Vulcan_03 Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 MeanStreak Service Manual.pdf
• Kawasaki VN1600 Nomad, Classic Tourer Motorcycle Assembly & Preparation Manual.pdf
• Kawasaki VULCAN Cruisers_08.pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories_04. pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories_05.pdf
• Kawasaki_CRUISER_Accesories _07.pdf
http://www.megaupload.com/?d=TKLP2V8Q
hasło: vulcaneria
Plik ma 101 Mb
Może ktoś jeszcze ma inną dokumentację której tu nie ma ?
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 przez marel, łącznie zmieniany 2 razy.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Witam
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Mam na imie Leszek, posiadam motocykl VN 1500 z 1989r -sprowadzony z Holandii. Przejechałem nim 250 km i odkręciła się śruba z wałka balansujacego z lewej strony - przebiła pokrywę. Po zdjęciu pokrywy z prawej strony okazalo się, że zębatka z prawej strony walka daje się zdjąc bez odkręcenia śruby. Mam wątpliwości czy koła balansujace są prawidlowo ustawione oraz czy zębatka z prawej strony nie powinna byc zablokowana śrubą. Jeżeli Ktoś z kolegów ma doświadczenia w tym temacie to proszę o informację.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Mam na imie Leszek, posiadam motocykl VN 1500 z 1989r -sprowadzony z Holandii. Przejechałem nim 250 km i odkręciła się śruba z wałka balansujacego z lewej strony - przebiła pokrywę. Po zdjęciu pokrywy z prawej strony okazalo się, że zębatka z prawej strony walka daje się zdjąc bez odkręcenia śruby. Mam wątpliwości czy koła balansujace są prawidlowo ustawione oraz czy zębatka z prawej strony nie powinna byc zablokowana śrubą. Jeżeli Ktoś z kolegów ma doświadczenia w tym temacie to proszę o informację.
Zeus, Witaj Zeus zcy mogę prośić o manuala na adres jmaro@o2.pl z góry serdecznie dziękuję