Mycie sprzętu ;)
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
zawsze się sprawdza - dlatego mam podpis jaki mam - wziął się z wieloletniego doświadczeniaStelmart pisze:Ja cie nie mogę ... Sprawdziło się!!! Niedawno mieliśmy oberwanie chmury, zalało pół miasta i nasze Maleństwo
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Doszły mnie słuchy, że w nowym wzorze polisy AC ma się pojawić taki zapis:
TU ma prawo odmówienia świadczenia z tytułu poniesionych strat, jeżeli straty są wynikiem: deszczu, powodzi, gradobicia, huraganu, etc., ewentualnie wypadku będącego wynikiem tych zjawisk przyrodniczych o ile postępowanie powypadkowe wykaże, iż w okresie dwóch tygodni poprzedzających zdarzenie Badger mył, woskował lub w jakikolwiek inny sposób doprowadził do poprawy wyglądu swego motocykla. W przypadku zaistnienia takiej sytuacji poszkodowany jest sam sobie winien, gdyż wiedząc o nadchodzącym katakliźmie nie zachował szczególnej ostrożności i wyszedł z domu, lub jeszcze gorzej - wsiadł na swój motocykl. Wszelkie próby dochodzenia odszkodowania, będą w tym przypadku traktowane jako wyłudzenie i karane sądownie.
TU ma prawo odmówienia świadczenia z tytułu poniesionych strat, jeżeli straty są wynikiem: deszczu, powodzi, gradobicia, huraganu, etc., ewentualnie wypadku będącego wynikiem tych zjawisk przyrodniczych o ile postępowanie powypadkowe wykaże, iż w okresie dwóch tygodni poprzedzających zdarzenie Badger mył, woskował lub w jakikolwiek inny sposób doprowadził do poprawy wyglądu swego motocykla. W przypadku zaistnienia takiej sytuacji poszkodowany jest sam sobie winien, gdyż wiedząc o nadchodzącym katakliźmie nie zachował szczególnej ostrożności i wyszedł z domu, lub jeszcze gorzej - wsiadł na swój motocykl. Wszelkie próby dochodzenia odszkodowania, będą w tym przypadku traktowane jako wyłudzenie i karane sądownie.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Góral pisze:Doszły mnie słuchy, że w nowym wzorze polisy AC ma się pojawić taki zapis:
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
no ja powiem wczoraj złapał mnie pierwszy majowy deszczyk na moto, olera jasna a taki był pikny przed deszczem, rano przed pracą już go wypolerowałem ,
swoja drogą może by opatentować ETUI na zamek błyskawiczny na motocykl co by tylko pedały i manetki wystawały, i folią strech zawinąć opony wtedy żadna pogoda nie straszna
swoja drogą może by opatentować ETUI na zamek błyskawiczny na motocykl co by tylko pedały i manetki wystawały, i folią strech zawinąć opony wtedy żadna pogoda nie straszna
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Badger,.... z tym myciem to już mocno przegiąłeś... nie mówiąc o woskowaniu
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
w związku z narastającą liczbą próśb na forum, anonimowych telefonów oraz gróźb wysyłanych by e-mail
oświadczam, że było to już ostatnie mycie w tym sezonie - BlueLady będzie musiała wybaczyć.
Przed fijałkowem nie podejdę ze szmatką nawet do chromowanego kranu przy umywalce.
oświadczam, że było to już ostatnie mycie w tym sezonie - BlueLady będzie musiała wybaczyć.
Przed fijałkowem nie podejdę ze szmatką nawet do chromowanego kranu przy umywalce.
pie.....lę, nie myję
No kuźwa przywracasz mi wiarę w człowieka.Badger pisze:w związku z narastającą liczbą próśb na forum, anonimowych telefonów oraz gróźb wysyłanych by e-mail
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy