Kierunkowskazy
- Dolny
- Miejscowość: Lipnica/Bytów (pomorskie)
- Motocykl: VN 700
- VROC: 0
Kierunkowskazy
Witam,
Dzisiaj przestały mi świecić kierunkowskazy, wszystkie. Przerywacz "pyka" normalnie, normalnym tempem.
Jaka może być tego przyczyna, z tego co rzuciłem okiem to bezpieczniki ok, poza tym działa klakson a to chyba ta sama linia.
Inny przerywacz także nic nie zmienił, nawet nie pykał...
Co może być jeszcze tego przyczyną ?
Pozdrawiam
Dzisiaj przestały mi świecić kierunkowskazy, wszystkie. Przerywacz "pyka" normalnie, normalnym tempem.
Jaka może być tego przyczyna, z tego co rzuciłem okiem to bezpieczniki ok, poza tym działa klakson a to chyba ta sama linia.
Inny przerywacz także nic nie zmienił, nawet nie pykał...
Co może być jeszcze tego przyczyną ?
Pozdrawiam
Jak nie ma żarówki lub jest spalona to powinno szybciej "pykać". Jeżeli spali się żarówka przednia tylne też może w tym samym czasie, często tak mam w samochodach i dwa razy w motorze. Skro pyka to przełącznik przy kierownicy wygląda na sprawny. Żarówka lub kabel gdzieś przetarty.
Motorek jaki mam VN-15SE
- Rallyfun44
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 800
Lub sam przerywacz. Ew. jest gdzieś zwarcie przez co przerywacz nie widzi obciążenia i świeci ciągłym światłem.
POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk
Mój kanał Motogaraż robdk
- Rallyfun44
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 800