No to sobie pojeździłem :(
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Było to tak .Właśnie rozmawiałem z Mirą stojąc na naczepie Tira i nie słyszałm jak do mnbie krzyczą "uważaj lecą palety". No i dostałem 560 kg na kark . Jak mnie wyrzuciło na ulicę to leciałem ok 3 m. Zdążyłem tylko powiedzieć do telefonu " Mira muszę kończyć " i już byłem na asfalcie. Lewa ręka w łokciu i nadgarstku potrzaskana ale nie złamana. Kolana i dżiny zdarte. Dalej piszę jednym palcem ale myślę , że do niedzieli będzie lepiej. Bo w nie dzielę mam u siebie II Zlot Zagłębiowski.
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
To mamy juz trzech rannych i kilka uszkodzonych maszyn...
Źle się dzieje...
Proponuję żeby każdemu kto uszkodził siebie lub motocykl dawać bana na tydzień, bedzie miał czas żeby przemyslec jak nie powinno się jeżdzić. Oczywiście mnie jako pomysłodawcę i permanentnego szlifiera to niedotyczy :P
Pozdrawiam
Źle się dzieje...
Proponuję żeby każdemu kto uszkodził siebie lub motocykl dawać bana na tydzień, bedzie miał czas żeby przemyslec jak nie powinno się jeżdzić. Oczywiście mnie jako pomysłodawcę i permanentnego szlifiera to niedotyczy :P
Pozdrawiam