Kawasaki i nowe malowania na rok 2013
Kawasaki i nowe malowania na rok 2013
Niestety Kawa nie wypuszcza w przyszłym roku nic nowego ze znaczkiem VN , nawet nie pokusili się o zamontowanie systemu ABS do 900-tki. Tak czy inaczej zapraszam do zapoznania się z kolorystyką na rok 2013. VN 1700 Voyager gdyby kosztował o 80% mniej z pewnością wylądowałby w naszej Policji
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 488&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 488&type=1
Isio
www.monsterbike.eu
www.monsterbike.eu
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
przyznam szczerze ze czesc motocykli Kawasaki po prostu mi sie nie podoba bo jak dla mnie sa "przestylizowane" za duzo plastikowych dziwadełek. Vulcany trzymaja na szczescie fason.
Szkoda ze kawa nie ma w ofercie fajnych nakedow, albo czegos takiego jak Yamaha XJR-1300,bardzo podoba mi sie ten motocykl,jest w nhjim jakaś surowość,minimalizm "stylizacji", i coś konkretnego jedno0czesnie.
Szkoda ze kawa nie ma w ofercie fajnych nakedow, albo czegos takiego jak Yamaha XJR-1300,bardzo podoba mi sie ten motocykl,jest w nhjim jakaś surowość,minimalizm "stylizacji", i coś konkretnego jedno0czesnie.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
W800?????kalfas pisze: Szkoda ze kawa nie ma w ofercie fajnych nakedow,
cały czas się zastanawiałem co za Isio, dopiero teraz skojarzyłem
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
też marzę by wypuścili Zephyra 1100 ale z drugiej strony zastanawiam się po co komu litrowy naked. W tej formie wolę mojego VN 800 Drifter w którym straciłem tylny błotnik
Isio
www.monsterbike.eu
www.monsterbike.eu
a to tylko jaBadger pisze:W800?????kalfas pisze: Szkoda ze kawa nie ma w ofercie fajnych nakedow,
cały czas się zastanawiałem co za Isio, dopiero teraz skojarzyłem
Isio
www.monsterbike.eu
www.monsterbike.eu