wymiana rolgazu z manetką
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Nie ma sprawy dobrze, że mogłem pomóc.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
rolgaz założony bez problemu ze skręcaniem linek, praktycznie identyczny jak ten mój stary połamany,
przy okazji zapytam - linki gazu obie mają regulację ale czy regulacja na jednej lince powiedzmy więcej obrotów zastąpi regulację na obu ? przy jednej śrubie regulacyjnej nie mam mozliwości obracania śrubą bo się cały pancerz kręci przy okazji zdejmowania zbiornika
poprawię to przy tej drugiej śrubie regulacyjnej, póki co linkę od dodawania gazu podkręciłem nieco więcej chyba nie będzie problemu
przy okazji zapytam - linki gazu obie mają regulację ale czy regulacja na jednej lince powiedzmy więcej obrotów zastąpi regulację na obu ? przy jednej śrubie regulacyjnej nie mam mozliwości obracania śrubą bo się cały pancerz kręci przy okazji zdejmowania zbiornika
poprawię to przy tej drugiej śrubie regulacyjnej, póki co linkę od dodawania gazu podkręciłem nieco więcej chyba nie będzie problemu
- michaekk
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: KAWASAKI VULCAN 900
- VROC: 0
U mnie niestety nie da się pomanewrowac na linkach ktor regulują naciąg na kierownicy. O poluzowaniu linek nie ma mowy. Kręcąc tylko naciągam jeszcze bardziej linki. Zastanawiam się jeszcze czy poluzowanie kierownicy i przekręcenie jej coś pomoże? Co o tym myślicie? MoE macie jeszcze jakieś inne pomysły?
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2018 przez michaekk, łącznie zmieniany 1 raz.