Witam Szanowne Zacne Grono
Re: Witam Szanowne Zacne Grono
Wydaje mi się, że nie wszyscy przeczytali ze zrozumieniem:SAJMON84 pisze: Miesiąc temu nabyłem VN-a 750 pierwsze moje moto. Jest git. Zrobiłem to w tajemnicy przed dziewczyną i co?
A no to że za kare na miesiąć uciekła z sypialni taka zawzięta. Ale warto było!!!!
Po pierwsze primo - miesiąc temu kupiłem, na miesiąc uciekła - czyli wnioskuję, ze wróciła już.
Po drugie primo - warto było, czyli kolega miał miesiąc tylko dla siebie i Vulcana i jest z tego zadowolony - zresztą chyba wszyscy go rozumiemy.
Gratuluję Sajmon motocykla (wrzuć foty przy okazji) i gratuluję dziewczyny, skoro zrozumiała iż nie warto walczyć to będzie z niej kiedyś plecaczek. Zrozum - jest po prostu zazdrosna.
No i się rozgadałem i bym zapomniał - WITAJ
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
No tak góral, fakt, dopiero teraz przeczytałem ze zrozumieniem...
"Miesiąc temu nabyłem" tak też nie zauważyłem że wkradł sie brak spacei , byłeś na i VN-niejn ( co prawda po polsku bardziej używa się w niej, nie skrótu VN, ale rozumiem ...emocje) 750... no ja wiem o 69, ale też kamasutra nie jest dla mnie w pełni prawdą objawioną więc biorę się za lekturę by doszukać się co dzieje się przy nr 750.
Jak piszesz to twoje pierwsze doświadczenia i przygotowane w tajemnicy. Gratulacje za pomysłowość w przygotowaniu jej takiej niespodzianki, ale skoro taka zamiana lokalowa, że ten garaż przez miesiąc, nawet bez myśli o wyświechtanej sypialni, to musiało się podobać...
P.S.
Witam, bo jak cham, żem sie zapomniał
P.S.2
"Miesiąc temu nabyłem" tak też nie zauważyłem że wkradł sie brak spacei , byłeś na i VN-niejn ( co prawda po polsku bardziej używa się w niej, nie skrótu VN, ale rozumiem ...emocje) 750... no ja wiem o 69, ale też kamasutra nie jest dla mnie w pełni prawdą objawioną więc biorę się za lekturę by doszukać się co dzieje się przy nr 750.
Jak piszesz to twoje pierwsze doświadczenia i przygotowane w tajemnicy. Gratulacje za pomysłowość w przygotowaniu jej takiej niespodzianki, ale skoro taka zamiana lokalowa, że ten garaż przez miesiąc, nawet bez myśli o wyświechtanej sypialni, to musiało się podobać...
P.S.
Witam, bo jak cham, żem sie zapomniał
P.S.2
Przepraszam, obiecuję że się poprawie i znów będę czytał ze zrozumieniemGóral pisze:Wydaje mi się, że nie wszyscy przeczytali ze zrozumieniem:
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
stereotypowo to kobiety są posądzane o to że zakupy robią pod wpływem chwili, ot taki sponton, no to chyba powinny się cieszyć, że bierzemy z nich przykładPorter pisze:Jak miałem zamiar kupować swoją maszynę to żonie powiedziałem że jadę pooglądać z kolego motorki...jak wróciłem to z busa ściągnołem moją kawasie i odpaliłem a żona z oka "to znaczy k***rwa pooglądać!!!???"
Więc gratulacje - jedna z lepszych decyzji życiowych
Siemasz - nawiasem mówiąc