przewody hamulcowe
-
- Miejscowość: zabrze
- Motocykl: vulcan 750,roadstar silverado 1600
- VROC: 0
przewody hamulcowe
Witam ,mam dylemat dotyczący przewodów hamulcowych ,jako że moto w częsciach a przewody popękane,spękane zastanawiam się nad wymianą na zestaw gotowy lub do samodzielnego montażu .Czy ktoś z was ma przewody [do samodzielnego montażu ] i jak one się sprawdzają pozdrawiam
-
- Miejscowość: Brodnica
- Motocykl: HD FLHTCUI
- VROC: 34836
Tu sie nie ma co zastanawiać, jak trzeba wymieniać to sie wymienia przewodziki, jak chcesz miec cos w miare pewnego( nie chinskie ) to polecam HEL, zakupiłem w larssonie i uzywam .
Hamulce to niestety twoje bezpieczeństwo, żeby nie mowić Życie- na tym nie żałuj.
Hamulce to niestety twoje bezpieczeństwo, żeby nie mowić Życie- na tym nie żałuj.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Żabol,
Ja mam u siebie od dłuższego czasu przewody hel'a do samodzielnego montażu i jestem bardzo zadowolony. Kupowałem ze strony www.przewodywoplocie.pl Jak wymieniałem to od razu zdjąłem ten środkowy rozdzielacz (układ typu S) i puściłem dwa długie przewody bezpośrednio od zbiornika płynu do zacisków (układ typu F). Taki układ jest pewniejszy bo dużo łatwiejszy do odpowietrzenia (nie masz ryzyka że powietrze zostanie w rozdzielaczu).
Ja mam u siebie od dłuższego czasu przewody hel'a do samodzielnego montażu i jestem bardzo zadowolony. Kupowałem ze strony www.przewodywoplocie.pl Jak wymieniałem to od razu zdjąłem ten środkowy rozdzielacz (układ typu S) i puściłem dwa długie przewody bezpośrednio od zbiornika płynu do zacisków (układ typu F). Taki układ jest pewniejszy bo dużo łatwiejszy do odpowietrzenia (nie masz ryzyka że powietrze zostanie w rozdzielaczu).
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Podzielam zdanie Daromaxa. Do hamulców wolałbym raczej np. ABS. Parę razy udało mi się zapiszczeć gumami. Mogę sobie pomarzyć.Daromax pisze: Moje zdanie jest takie ze nasze maszynki to nie wyczynówki albo rajdówki i bez oplotu tez mogą być. No ale w oplocie ładniej i pewniej to zależy ile masz kasy.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Rokers
- Miejscowość: Tarnobrzeg
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 0
... przewody
Sam nie montowałem, ale mam kilku znajomych którzy korzystali z przewodów z końcówkami do samodzielnego montażu i wszyscy są zadowoleni - to solidne rozwiązanie - a jak tańsze to czemu nie - będzie działać poprawnie na pewno.