Zdjęcia na VROC.ORG
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Piękny Indianin dzisiaj na głównej
http://www.vroc.org/view_profile.php?us ... photoalbum
http://www.vroc.org/view_profile.php?us ... photoalbum
Mayones gdybyś cofnął się kilka postów to sam składałeś gratulacje Badgerowi - oj za dużo piszesz i się gubisz albo to już "ten" wiek . Oprócz tego Zbicherek, Piotr Classic, Piotr, Ryffka, Marcin, Centek, Anka (żona Sheriffa), a jeszcze nie dotarłem do forumowiczów
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Panowie chodzi mi o to że: masz kolego Góral teraz swojego Franca, a tu sobie przeglądasz VROC.org i nagle znajdujesz u jakiegoś "Dżona" z juesej zdjęcia swojego Vulcana jak był jeszcze własnością tegoż właśnie "dżona" ze 3 lata temu jak zauważyłem u niektórych są po 2-3 galerie gdzie mają jeszcze swoje poprzednie motongi na fotach.
Tak bardziej obrazowo nie umiem już tego opisać
No ja wiem że wiek już nie ten i wszystkiego nie pamiętam no ale bez przesady
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
No ja zakumałem, ale swojego i tak bym nie poznałMayones pisze:Panowie chodzi mi o to że: masz kolego Góral teraz swojego Franca, a tu sobie przeglądasz VROC.org i nagle znajdujesz u jakiegoś "Dżona" z juesej zdjęcia swojego Vulcana jak był jeszcze własnością tegoż właśnie "dżona" ze 3 lata temu jak zauważyłem u niektórych są po 2-3 galerie gdzie mają jeszcze swoje poprzednie motongi na fotach.
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl