Witam z Olsztyna
-
- Miejscowość: Olsztyn
- Motocykl: VN 15 SE ; BT1100 BULLDOG
- VROC: 0
Witam z Olsztyna
Witam Wszystkich
Od niedawna jestem posiadaczem Kawasaki VN 15SE a dokładniej mój tata jest kupiliśmy moto z zatartym silnikiem na jednej panewce w bardzo dobrej cenie i teraz z nim walczymy tj. sqadamy. W związku z powyższym w odpowiednim dziale bedę miał pytanie do szanownych Użytkowników ;P
Mam 24 lata na moto jeżdze od dawna zaczynając od rometa przez junaka m10 , honde vt1100, teraz Yamaha BT 1100 i od niedawna VN 15 SE z 88 roku
Pozdrawiam
Od niedawna jestem posiadaczem Kawasaki VN 15SE a dokładniej mój tata jest kupiliśmy moto z zatartym silnikiem na jednej panewce w bardzo dobrej cenie i teraz z nim walczymy tj. sqadamy. W związku z powyższym w odpowiednim dziale bedę miał pytanie do szanownych Użytkowników ;P
Mam 24 lata na moto jeżdze od dawna zaczynając od rometa przez junaka m10 , honde vt1100, teraz Yamaha BT 1100 i od niedawna VN 15 SE z 88 roku
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
siemka
No powitać młodego ale jakżeż doświadczonego Siemka
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..