Życzenia Urodzinowe
Zeusie - Bogu na Olimpie Zielonogórskim, niech Ci boskiego nektaru o rudej barwie ni ambrozji w Twym Vulcanie nigdy nie zabraknie.
Tras długich a szczęśliwych, zdrowia i lat stu Ci życzę.
Twoje
Tras długich a szczęśliwych, zdrowia i lat stu Ci życzę.
Twoje
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
100 lat!
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- man-x
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 2000 LIMITED - TAMU
- VROC: 0
Hej Wojtuś, coś Ci tam minęło, ale więcej jeszcze przed Tobą.
Aby ta większa reszta co została była 100 razy lepsza i Byś nigdy na zdrowie nie narzekał.
Z całego serducha Wszystkiego Najlepszego - również od Marzenki ( zna zalety tego wieku ).
Piwko mam i za Twoje zdrówko dzisiaj pić będę.
Pozdrowienia dla całej rodzinki.
Aby ta większa reszta co została była 100 razy lepsza i Byś nigdy na zdrowie nie narzekał.
Z całego serducha Wszystkiego Najlepszego - również od Marzenki ( zna zalety tego wieku ).
Piwko mam i za Twoje zdrówko dzisiaj pić będę.
Pozdrowienia dla całej rodzinki.
Morelkaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steveeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybaczcie, ja jak zwykle ..... wszystkiego najlepszego, zdrówka i usmiechu, Morelka dużo radości z pierwszego sezonu - Steve dużo cierpliwości i łagodności w związku z pierwszym sezonem żony
Jeszcze raz wielkie przepraszam za opóźnienie - obiecuję, że się poprawię ....
Zeuuusss !!!!!!!!!
Również przepraszam za opóźnienie, wszystkiego najlepszego, wspaniałych wypraw motocyklowych
Steveeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybaczcie, ja jak zwykle ..... wszystkiego najlepszego, zdrówka i usmiechu, Morelka dużo radości z pierwszego sezonu - Steve dużo cierpliwości i łagodności w związku z pierwszym sezonem żony
Jeszcze raz wielkie przepraszam za opóźnienie - obiecuję, że się poprawię ....
Zeuuusss !!!!!!!!!
Również przepraszam za opóźnienie, wszystkiego najlepszego, wspaniałych wypraw motocyklowych