mam bardzo ciekawych sąsiadów bo jakaś k...
![:mad:](./images/smilies/mad.gif)
dzięki
Witam ,najważniejsze to sprawdź poziom oleju ważne jest aby drastycznie go nie przybyło .Benzyna jest lekką frakcją więc jeśli jej nie wiele w oleju to sama odparuje przez odmę.Gorzej gdy jest pełen silnik wtedy czeka Cię wymiana .BABEK pisze:witajcie
mam bardzo ciekawych sąsiadów bo jakaś k...bawiła się manetką i tak mi zalała silnik że w filtr to aż kapał jak odkręciłem pokrywę ,świece pływały i już próbowałem zapalić bez świec że może wydmucha paliwo ale to też nic nie daje, stary mówił że tylko serwis teraz może jednak jest jakiś sposób na tą dolegliwość jak ktoś ma pomysła to proszę o podpowiedz
dzięki
Dokładnie tak jak pisze Badger,Badger pisze:ale nie pomijaj kwestii, że w vn800 nie da się zakręcić kranika
Panowie, o takiej bzdecie to nawet nie wspomniałem bo inaczej to byśmy musieli elaborat tworzyćShepherd pisze:Dokładnie tak jak pisze Badger,Badger pisze:ale nie pomijaj kwestii, że w vn800 nie da się zakręcić kranika
Jedyna możliwość żeby 800-ka nie ciągnęła paliwa to wyciągnąć przewód paliwowy, ewentualnie mieć pusty zbiornik,
Miałem na myśli chwilowe zamknięcie za pomocą zacisku, a ściśle związane z zalaniem silnika a nie zamykanie na całą zimęMayones pisze:A na wiosnę zdejmujesz zacisk i wymieniasz przewód bo zgięty tudzież pęknięty